Kivien ladonta eri malleihin ja muotoihin


Kirjoittaja
Viesti
tarleena
tarleena
Uusi jäsen (44 reputation)Uusi jäsen (44 reputation)Uusi jäsen (44 reputation)Uusi jäsen (44 reputation)Uusi jäsen (44 reputation)Uusi jäsen (44 reputation)Uusi jäsen (44 reputation)Uusi jäsen (44 reputation)Uusi jäsen (44 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 1,5K, Käynnit: 0

Muutin hieman otsaketta, jossa sanottiin ''klassikkokivien ladonta...'' että se soveltuisi mahdollisimman moneen eri tilanteeseen ja eri tyyppisille kiville.


Hansaplast
Hansaplast
Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 2, Käynnit: 0

Olemme suunnittelelmassa pihamme ajoväylälle pihakivetystä, joka toteutetaan klassikko-kivillä. Ólemme aiemmin jo kivettäneet kulkureitit  talon etu- ja takapihoille. Pääväri kiveykselle on punainen ja  reunoihin laitamme harmaat kivirivit. Ajoväylä on kooltaan melko suuri (n. 150 neliötä), leveys n. 6 m ja pituus 25 m. Alueen massiivisesta johtuen ajattelin, että latominen normaalilla tiililadonnalla ja pelkällä punaisella ja yhdellä harmaalla raidalla (siis siellä reunassa) voi johtaa tylsään ja "liian punaiseen" lopputulokseen. Olisiko kellään ideoita joistain ladontakuvioista, joilla punaista väylää voisi piristää? Ja jos olisi vielä kuvia laittaa niin se vasta hienoa olisi. Itse olen ajatellut jotain harmaita neliöitä tai ympyröitä koko matkalle mutta lopputulosta on vaikea kuvitella ilman kättä pitempää...Kiitos jo etukäteen vastauksista!


TEE

Yhdistä valitut

Yhdistä valittuihin aiheisiin...Yhdistä etukäteen valittuun aiheeseen...Yhdistä aiheen ID:hen...
Samankaltaisia aiheita

Lukee tätä viestiketjua

Valikko
Viestit
Maininnat
Haku