Avojuurisen ruusun istutus


Kirjoittaja
Viesti
wheat
wheat
Uusi jäsen (33 reputation)Uusi jäsen (33 reputation)Uusi jäsen (33 reputation)Uusi jäsen (33 reputation)Uusi jäsen (33 reputation)Uusi jäsen (33 reputation)Uusi jäsen (33 reputation)Uusi jäsen (33 reputation)Uusi jäsen (33 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 33, Käynnit: 0

Kyse on varmaankin ruusuista? Voi niitä istuttaa, paras on tehdä se mahdollisimman pian että ehtivät juurtua hyvin ennen talvea. Laita ne ainakin vuorokaudeksi ämpäriin imemään vettä ennen istutusta. Ja tämä koskee siis kaikkia avojuurisia taimia..


tarhaleidi
tarhaleidi
Multasormi (157 reputation)Multasormi (157 reputation)Multasormi (157 reputation)Multasormi (157 reputation)Multasormi (157 reputation)Multasormi (157 reputation)Multasormi (157 reputation)Multasormi (157 reputation)Multasormi (157 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 735, Käynnit: 142

Onko kyseessä avojuuriset pensaat vai perennat? Ja onko sillä väliä, nehän kuivuu, jos et niitä istuta. Istuttaisin ne ja kastelisin pari viikkoa huolella. En laittaisi kovin lannoitettua multaa aivan juurten ympärille, jos valita voi. Jos paikka ei ole vielä tiedossa, niin istuta ruukkuihin odottamaan, sittenhän ne ovat juurruttuaan ruukkutaimia ja voit istuttaa ne milloin vain!


veera04
veera04
Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 188, Käynnit: 0

Nyt on pakko tyhmänä kysyä ja laittaa uusi otsikkokin tästä avojuurisuudesta. Nyt on vielä monin paikoin myynnissä avojuurisia taimia, jotka ovat olleet kylmässä (ja halvalla), niin voiko niitä nyt istuttaa??? Joka paikassa hoetaan, että keväällä tai syksyllä istutetaan näitä, mutta jos ovat olleet/ovat lepotilassa, niin onko siitä haittaa, jos niitä nyt nykäisisi maahan? Ei mulla ole ns. kylmää paikkaa ja mieskin saisi hepulin, jos jääkaappiin taimet laittaisin odottamaan syksyä.


Kyseeleepi yksi tyhmä, joka ei löydä tähän asiaan mistään kunnon selitystä


TEE

Yhdistä valitut

Yhdistä valittuihin aiheisiin...Yhdistä etukäteen valittuun aiheeseen...Yhdistä aiheen ID:hen...

Samankaltaisia aiheita

Lukee tätä viestiketjua

Valikko
Viestit
Maininnat
Haku