Osittainen pihakiveys


Kirjoittaja
Viesti
Vaaka
Vaaka
Uusi jäsen (28 reputation)Uusi jäsen (28 reputation)Uusi jäsen (28 reputation)Uusi jäsen (28 reputation)Uusi jäsen (28 reputation)Uusi jäsen (28 reputation)Uusi jäsen (28 reputation)Uusi jäsen (28 reputation)Uusi jäsen (28 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 28, Käynnit: 0

Jaa että kumpaa, laita kumpaakin, ensim n.12 mm. sepeli, sen jälkeen jyräys kun siihen jää kivien väliin rakoja siihen sitä kivituhkaa levitetään harjalla ne raot umpeen, se kivtuhka pitää olla ehdottomasta kuivaa.. Sitä tuhkaa ei saa olla kuin sen verran että se rako on täynnä, sade tiivistää sitä vielä, sitä on helppo lisätä, harjaamalla, jos se kivien rako on vajaa, se on vain muistettava, aina kuivana. Sitten sen kiven ja tuhkan hyvät puolet : Se kivi on tiukka, voi ajaa vaikka tankilla ja aina sadevesi on siellä pinnan alla salaojan tapaisena, ei ole koskaan lammikoita sateen jälkeen. Ensimmäisen saateen jälkeen sitä tuhkaa ei näy, eli ei ole pelkoa sisään menosta. Lumenluonti on on helppoa, voi kolalla työntää maata myöten ja vielä siitä lumesta, kun siinä kiven päällä ei ole vettä ,siihen ei tartu se jää kiinni se lähtee levynä irti. Kivituhkassa eikä sepelissä ei ole mitään rikkaruohon siemeniä niin siinä ei varmasti kasva mitään. 5 vuoden kuluttua siihen voi laskeua vaikka DC 10. Meillä on ollut kahdessa mökissä, tässä 27 vuotta ja mitään ei ole tarvinnut tehdä. Tällä systeemillä tehdään muuten kerrostalojen pihat, mihenkä ei sovi levittäjä.


Raakki
Raakki
Multasormi (141 reputation)Multasormi (141 reputation)Multasormi (141 reputation)Multasormi (141 reputation)Multasormi (141 reputation)Multasormi (141 reputation)Multasormi (141 reputation)Multasormi (141 reputation)Multasormi (141 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 6,3K, Käynnit: 26

Siirsin tämän kysymyksen Pihan pinnoitteisiin, niin löytyy helpommin kuin Pihasuunnittelusta.


TEE

Yhdistä valitut

Yhdistä valittuihin aiheisiin...Yhdistä etukäteen valittuun aiheeseen...Yhdistä aiheen ID:hen...
Samankaltaisia aiheita

Lukee tätä viestiketjua

Valikko
Viestit
Maininnat
Haku