Mitä parvekelaatikkoon syksyksi / talveksi?


Kirjoittaja
Viesti
hyttyska
hyttyska
Uusi jäsen (37 reputation)Uusi jäsen (37 reputation)Uusi jäsen (37 reputation)Uusi jäsen (37 reputation)Uusi jäsen (37 reputation)Uusi jäsen (37 reputation)Uusi jäsen (37 reputation)Uusi jäsen (37 reputation)Uusi jäsen (37 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 37, Käynnit: 14

Meidän parvekelaatikkoon muutti talveksi pari poroa elävöittämään minimaisemaa Smile Sammalet on kuokittu luvan kanssa metsästä kukkais pyöritystä (<- kiitoskukkanen metsän omistajalle)memuli
memuli
Uusi jäsen (11 reputation)Uusi jäsen (11 reputation)Uusi jäsen (11 reputation)Uusi jäsen (11 reputation)Uusi jäsen (11 reputation)Uusi jäsen (11 reputation)Uusi jäsen (11 reputation)Uusi jäsen (11 reputation)Uusi jäsen (11 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 3,5K, Käynnit: 0

Laitoin noita pikkusyklaameita pajukartioon, sekä yhden muratin, kun kesäkukat meni niin rumiksi. Syklaameita minulla ei ole ennen ollutkaan, ja minusta ne ovat kovin terävän ja kauniin näköisiä.

Ajattelin kokeilla yhteen korkeaan kukkapurkkiin laittaa kapean kepin pystyyn, ja sen päähän kuivasienipallon. Siihen puna- ja valkosipulia tikuilla kiinni vieriviereen. Mahtaisiko sipulit kestää katoksen alla, vai mädäntyvätkö? Omenoista ja jäkälästä juurelle joku rykelmä lisäksi?Oulunseudulta
Oulunseudulta
Uusi jäsen (45 reputation)Uusi jäsen (45 reputation)Uusi jäsen (45 reputation)Uusi jäsen (45 reputation)Uusi jäsen (45 reputation)Uusi jäsen (45 reputation)Uusi jäsen (45 reputation)Uusi jäsen (45 reputation)Uusi jäsen (45 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 3,0K, Käynnit: 122
Kanervia ja puolukanvarpuja sekä jäkälää (huom! jos ei ole omaa metsää niin noiden keruuseen on oltava lupa!), pinnalle käpyjä vaikka spraymaalilla maalattuna.

Käytän puolukanvarpuja sekä jäkälää monta vuotta, jäkälällä lähtee varmaan jo likimain kymmenes talvi. Kesän säilytän paperikassissa varastossa.


viherpeukalo
viherpeukalo
Uusi jäsen (37 reputation)Uusi jäsen (37 reputation)Uusi jäsen (37 reputation)Uusi jäsen (37 reputation)Uusi jäsen (37 reputation)Uusi jäsen (37 reputation)Uusi jäsen (37 reputation)Uusi jäsen (37 reputation)Uusi jäsen (37 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 6,7K, Käynnit: 340

Tuota syys-talvikasvien mahdollisuutta mietiskelin minäkin, kun yksi kukkalaaitkoista on jo vähän ränsistynyt. Ajattlein laittaa pikkusyklaameita, onko niistä kellään kokemusta ? Talvea ne nyt eivät kestä, mutta kuinka pitkälle syksyyn?


Nuu
Nuu
Ylipuutarhuri (31,0K reputation)Ylipuutarhuri (31,0K reputation)Ylipuutarhuri (31,0K reputation)Ylipuutarhuri (31,0K reputation)Ylipuutarhuri (31,0K reputation)Ylipuutarhuri (31,0K reputation)Ylipuutarhuri (31,0K reputation)Ylipuutarhuri (31,0K reputation)Ylipuutarhuri (31,0K reputation)
Ryhmä: Valvojat
Viestiä: 17,0K, Käynnit: 50,0K
sohvii, löydät parvekelaatikkoon syysistuksiksi sopivia kasveja koskevan viestisi nyt täältä. Laitoin sinulle tulemaan myös privaattiviestin, katsotko postiasi Smile

Iitti / III                        Asioilla on taipumus järjestyä                                            

sohvii
sohvii
Uusi jäsen (5 reputation)Uusi jäsen (5 reputation)Uusi jäsen (5 reputation)Uusi jäsen (5 reputation)Uusi jäsen (5 reputation)Uusi jäsen (5 reputation)Uusi jäsen (5 reputation)Uusi jäsen (5 reputation)Uusi jäsen (5 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 5, Käynnit: 0

koitin surffata mutta ei oikein löytynyt, osaisiko joku ohjata mua. haluan uusia parvekeloota istutukset syksyksi ja vinkkejä kaipaisin Wink


muutenkin kaikki ruska yms. syksyiset kuvat saa vinkataWink


anne.m
anne.m
Uusi jäsen (15 reputation)Uusi jäsen (15 reputation)Uusi jäsen (15 reputation)Uusi jäsen (15 reputation)Uusi jäsen (15 reputation)Uusi jäsen (15 reputation)Uusi jäsen (15 reputation)Uusi jäsen (15 reputation)Uusi jäsen (15 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 15, Käynnit: 0

Tältä parveke näytti marraskuun lopulla ja näyttää edelleen..Rottinkisissa laatikoissa ei tuulen takia pysynyt havut, eivätkä muutkaan kevyet ja painavia ei voi laittaa. Koko parveke on nyt ilman mitään, siis niin paljas ja ruma kuin olla voi.Mulla on ajatukset jo keväässä, joten tämä talvi menee nyt näin. Ensi talveksi hankitaan sitten muoviset partsilaatikot tukevilla kannattimilla.

 


intopii
intopii
Viherpeukalo (260 reputation)Viherpeukalo (260 reputation)Viherpeukalo (260 reputation)Viherpeukalo (260 reputation)Viherpeukalo (260 reputation)Viherpeukalo (260 reputation)Viherpeukalo (260 reputation)Viherpeukalo (260 reputation)Viherpeukalo (260 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 1,4K, Käynnit: 0

Jumanskega, penttiläiset luo uusia elukoitakin. On kärpäsiä ja kärppiä ja mäyriä ja mäyräkoiria... ja kaikki tämä ilo parvekelaatikkokasveista. Ei voi parempaa olla!! Kiitos, rakkaiset, olette pelastaneet jutuillanne sekä perjantai- että lauantai-illan.


Lumikko. Tuota ei voi sekoittaa kuin lumiukkoon. Ja se ei ole eläin.


Kasuariina
Kasuariina
Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 1,5K, Käynnit: 9
Katselin lenkillä kipittäessäni komeita vihreitä mustikanvarpuja ja mietin, että niitä olisi kiva laittaa parvekelaatikkoon oikein paljon juurelle ja sieltä seasta nousemaan jotain jämerämpää. Nimittäin jos olisi parveke.
Euffis
Euffis
Uusi jäsen (18 reputation)Uusi jäsen (18 reputation)Uusi jäsen (18 reputation)Uusi jäsen (18 reputation)Uusi jäsen (18 reputation)Uusi jäsen (18 reputation)Uusi jäsen (18 reputation)Uusi jäsen (18 reputation)Uusi jäsen (18 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 1,8K, Käynnit: 0

Kyllä minun parvekelaatikkoni  saavat olla talven yli siellä missä ovatkin, eli avoparvekkeella.... enimmäkseen ihan kesän aikaisella paikallaankin. Tuleepahan kylmäkäsittely kaupanpäällisinä....


TEE

Yhdistä valitut

Yhdistä valittuihin aiheisiin...Yhdistä etukäteen valittuun aiheeseen...Yhdistä aiheen ID:hen...

Samankaltaisia aiheita

Lukee tätä viestiketjua

Valikko
Viestit
Maininnat
Haku