Pelikenttä perunamaalle


Kirjoittaja
Viesti
Ririn
Ririn
Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 1, Käynnit: 0
Tulee vähän myöhässä, mutta nurmellehan on mukavampi kaatuilla kuin soralle joten suositeltavaa olisi viskata hiekkaa hieman sekaan, tasoittaa kunnolla ja heittää nurmikon siemenet päälle. Tosin hauskempaa olisi heittää koko alueelle auringonkukan siemeniä..
A.i.k.a
A.i.k.a
Uusi jäsen (11 reputation)Uusi jäsen (11 reputation)Uusi jäsen (11 reputation)Uusi jäsen (11 reputation)Uusi jäsen (11 reputation)Uusi jäsen (11 reputation)Uusi jäsen (11 reputation)Uusi jäsen (11 reputation)Uusi jäsen (11 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 1,6K, Käynnit: 0
Voi ei, mihin on hävinnyt muokkausmahdollisuus??? Nyt kun intopii on poistanut oman viestinsä, olisin minäkin poistanut tuon alkuosuuden omastani. Irrallisena se on aika outo. Mutta jäljellä on vain ruttuturpa ja roskis SadNiin, ja intopii. Pyydän anteeksi, jos vastauksestani loukkaannuit, ja siksi omasi poistit.
nopsis
nopsis
Uusi jäsen (10 reputation)Uusi jäsen (10 reputation)Uusi jäsen (10 reputation)Uusi jäsen (10 reputation)Uusi jäsen (10 reputation)Uusi jäsen (10 reputation)Uusi jäsen (10 reputation)Uusi jäsen (10 reputation)Uusi jäsen (10 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 2,8K, Käynnit: 0
Meidän kuopuksella oli pelikenttänä iso nurmikko, n.30 metriä kanttiinsa. Jalkapallo ei mitään samettinurmikkoa kaivannut, nurmi kasvoi hyvin entiseen perunamaahan/ heinäpeltoon. Ja kun turnauksissakin pelasivat nurmella, siihen oli hyvä tottua jo kotona. Sitä ei perustettu mitenkään muuten kuin ehkä vähän tasoiteltiin. Ja katetta riitti kasvimaalle, ja riittää edelleen!
A.i.k.a
A.i.k.a
Uusi jäsen (11 reputation)Uusi jäsen (11 reputation)Uusi jäsen (11 reputation)Uusi jäsen (11 reputation)Uusi jäsen (11 reputation)Uusi jäsen (11 reputation)Uusi jäsen (11 reputation)Uusi jäsen (11 reputation)Uusi jäsen (11 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 1,6K, Käynnit: 0

No ei kai me nyt niin ahdasmielisiä olla, ettei kestettäisi yhtä lasten pelikenttää pihalla. silmän isku Meilläkin on iso nurmikenttä, ja toinen pienempi sepelikenttä pelialueina. Eikä yhtään perunaa mailla halmeilla.cool


Mutta samaa mieltä olen Paulastiinan kanssa. Sen ihmeempiä rakenteita siihen ei ehkä kannata tehdä. Ihmisen mieli on muuttuvainen, ja lapset kasvavaisia. Jos hiekkakenttää mielii, tasaisin maan, laittaisin siihen suodatinkankaan päälle, ja sitten vain sopivaa maa-ainesta hyvän kerroksen. Meillä pelialustana toimii hyvin sepelikenttä, jossa sepeliä on vain noin viiden sentin kerros. Nurmikenttä on loppujen lopuksi paljon suuritöisempi ja ainakin meillä vähemmän suosittukin. Märkänä se on inhan kurainen ja liukas, talvi/myyrät  tekevät siihen koloja, ruohoa pitää olla aina leikkaamassa jne. Sepelikenttä on aina kunnossa, ja sulaakin keväällä tosi aikaisin. Pallon pomppimista vaativia lajeja siinä tosin ei voi harrastaa.


Paulastiina
Paulastiina
Uusi jäsen (13 reputation)Uusi jäsen (13 reputation)Uusi jäsen (13 reputation)Uusi jäsen (13 reputation)Uusi jäsen (13 reputation)Uusi jäsen (13 reputation)Uusi jäsen (13 reputation)Uusi jäsen (13 reputation)Uusi jäsen (13 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 3,8K, Käynnit: 0
Nurmikenttä kestänee penskoilla ilman sen kummempia rakenteita, tai riippuu kai vähän lapsista. Mopon kanssa pelaamista ei kestä...
Anonyymi55325
Anonyymi55325
Uusi jäsen (3 reputation)Uusi jäsen (3 reputation)Uusi jäsen (3 reputation)Uusi jäsen (3 reputation)Uusi jäsen (3 reputation)Uusi jäsen (3 reputation)Uusi jäsen (3 reputation)Uusi jäsen (3 reputation)Uusi jäsen (3 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 3, Käynnit: 0

Hei kaikki innokkaat puutarhurit. 


Selkä vääränä käänsin sadan neliön perunamaatamme, joka taas kesän kasvoi pelkkää luonnonkukkaa ts. rikkaruohoa. Aika ei kertakaikkiaan riitä sen hoitamiseen. Mietinkin että jos tilalle tehtäisiin pelikenttä lapsille joita on useampi...Osaisiko joku neuvoa alkuun...Pitääkö kaikki mullat kaivaa pois vai voiko osan mullasta jättää pohjalle ja päälle sitten mursketta, suodatinkangasta ja hiekkaa?no-jaa


TEE

Yhdistä valitut

Yhdistä valittuihin aiheisiin...Yhdistä etukäteen valittuun aiheeseen...Yhdistä aiheen ID:hen...

Samankaltaisia aiheita

Lukee tätä viestiketjua

Valikko
Viestit
Maininnat
Haku