2012 Kylvöt, Suljettu


2012 Kylvöt, Suljettu

Kirjoittaja
Viesti
kukkaistätsy
kukkaistätsy
Uusi jäsen
Uusi jäsen (23 mainepistettä)Uusi jäsen (23 mainepistettä)Uusi jäsen (23 mainepistettä)Uusi jäsen (23 mainepistettä)Uusi jäsen (23 mainepistettä)Uusi jäsen (23 mainepistettä)Uusi jäsen (23 mainepistettä)Uusi jäsen (23 mainepistettä)Uusi jäsen (23 mainepistettä)

Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestit: 1,8K, Vierailut: 41
Aina tilanteen mukaan! Mulla taas ei ole sitä paikkaa kun vasta seur vuoden kesänä mutta sillon haluan että ne ritarinkannukset kukkivat kuitenkinBigGrin.eli varminta laittaa tänävuonna tulemaan mutta pienemmällä vaivalla pääsen kun en pyörittele purkkeja kauan sisälläSmile
Pisaralehdellä
Pisaralehdellä
Uusi jäsen
Uusi jäsen (0 mainepistettä)Uusi jäsen (0 mainepistettä)Uusi jäsen (0 mainepistettä)Uusi jäsen (0 mainepistettä)Uusi jäsen (0 mainepistettä)Uusi jäsen (0 mainepistettä)Uusi jäsen (0 mainepistettä)Uusi jäsen (0 mainepistettä)Uusi jäsen (0 mainepistettä)

Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestit: 925, Vierailut: 0
Viime vuonna pyörittelin purkkiarmeijaa takkahuoneen valoisalla ikkunalla... ei niillä kyllä sisustuksellista lisäarvoa saavuteta kun ovat "näkösällä" oli arki tai juhla :/ ja kyllä huokaisu oli iso keväällä kun sai purkit vihdoin ulos dumpattua. Eli siinä mielessä nykyinen "varasto"-tyyppinen huone on mitä näppärinSmile
Vilhelmi
Vilhelmi
Uusi jäsen
Uusi jäsen (14 mainepistettä)Uusi jäsen (14 mainepistettä)Uusi jäsen (14 mainepistettä)Uusi jäsen (14 mainepistettä)Uusi jäsen (14 mainepistettä)Uusi jäsen (14 mainepistettä)Uusi jäsen (14 mainepistettä)Uusi jäsen (14 mainepistettä)Uusi jäsen (14 mainepistettä)

Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestit: 861, Vierailut: 186
Mulla on nyt kesäkukkainspiraation/tiedon puute.

Olen kylvänyt aikaisemmin vain ihan tuttuja lajeja; orvokkeja, kesäpäivänhattua, kelloköynnöstä ja tietty kasvimaalle samettiruusua ja kehäkukkaa. Nyt tekisi mieli kokeilla jotain uutta ja jotain muuta kuin keltaista/sinistä... Onkohan hämähäkkikukka vaikea? Tai heliotrooppi? Silkkikukka? Kosmoskukka?
MoonRiver
MoonRiver
Uusi jäsen
Uusi jäsen (29 mainepistettä)Uusi jäsen (29 mainepistettä)Uusi jäsen (29 mainepistettä)Uusi jäsen (29 mainepistettä)Uusi jäsen (29 mainepistettä)Uusi jäsen (29 mainepistettä)Uusi jäsen (29 mainepistettä)Uusi jäsen (29 mainepistettä)Uusi jäsen (29 mainepistettä)

Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestit: 5,3K, Vierailut: 124
Heliotroopille lienee liian myöhäistä jo? Silkkikukka ehtii suorakylvönä, kosmoskukka maalis/huhti -kuussa. Hämähäkkikukasta ei kokemusta.
Kurppa.
Kurppa.
Kunniapuutarhuri
Kunniapuutarhuri (10,0K mainepistettä)Kunniapuutarhuri (10,0K mainepistettä)Kunniapuutarhuri (10,0K mainepistettä)Kunniapuutarhuri (10,0K mainepistettä)Kunniapuutarhuri (10,0K mainepistettä)Kunniapuutarhuri (10,0K mainepistettä)Kunniapuutarhuri (10,0K mainepistettä)Kunniapuutarhuri (10,0K mainepistettä)Kunniapuutarhuri (10,0K mainepistettä)

Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestit: 22,0K, Vierailut: 15,0K
Emolta saadut steviat itivät kaikki.
Heliotroopit olen aina kylvänyt jo vuoden vaihteessa. Hämähäkkikukan ehtii vielä. Joskus sitä olen kylvänyt aikaisin alkuvuodesta ja sitten toisen satsin myöhemmin ja mokomat itivät samaan aikaan.

Kotka, Karhula. Vyöhyke II  Otetaan mitä on.
annaw
annaw
Uusi jäsen
Uusi jäsen (9 mainepistettä)Uusi jäsen (9 mainepistettä)Uusi jäsen (9 mainepistettä)Uusi jäsen (9 mainepistettä)Uusi jäsen (9 mainepistettä)Uusi jäsen (9 mainepistettä)Uusi jäsen (9 mainepistettä)Uusi jäsen (9 mainepistettä)Uusi jäsen (9 mainepistettä)

Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestit: 3,4K, Vierailut: 1
Liian aikaisin itäminen suhteessa valoon kuluttaa ensin siemenen varastot loppuun ja sen jälkeen kun uutta voimaa ei tule mistään valon muodossa, taimet a)venyvät etsiessään valoa b)kuolevat liian pehmeän kasvun mädäntyessä tai hötön solukon läpipäästämiin tauteihin.Useimpien kesäkukkien kanssa kerkiää hyvin veilä huhtukuussakin kylväen, ja ainakin maaliskuun puolivälissä. Kotikasvatuksessa aikaa pidentää pimeämmät olosuhteet kuin kasvihuonekasvatuksessa, mutta usein pohjoinen valo nopeuttaa kasvua sitten sitäkin tehokkaammin ulos istutuksen jälkeen. Mutta siis jos toukokuussa kesäkukat saa jo kasvariin, niin mitään kiirettä ei monenkaan sortin kanssa vielä ole.

Pois hysteria, omat kokeilut antavat parasta tietoa, jos viitsii kylvää eri aikoihin esim 2 vk välein.
PikkuPioni
PikkuPioni
Puutarhuri
Puutarhuri (668 mainepistettä)Puutarhuri (668 mainepistettä)Puutarhuri (668 mainepistettä)Puutarhuri (668 mainepistettä)Puutarhuri (668 mainepistettä)Puutarhuri (668 mainepistettä)Puutarhuri (668 mainepistettä)Puutarhuri (668 mainepistettä)Puutarhuri (668 mainepistettä)

Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestit: 2,2K, Vierailut: 1,1K
Kosmoskukat on mulla onnistuneet suoraan maahan kylvämälläkin, mutta alkoivat kukkia kyllä sen verran myöhään, että jos joskus kasvatav uudelleen, niin esikasikasvatan kuukauden pari.Tänä vuonna ajattelin kylvää myös silkkikukkia - ja siis esikasvattaa. En ole ennen ko. kukkaa laittanut, mutta se pussi on ollut mulla pari vuotta jo. Komeasilkkikukka-pussi, jonka parasta ennen päiväys on 11/2011, mutta eiköhän jokunen idä vielä 5-6kk parhaiden päivien jälkeenkinSmile
merlin
merlin
Aloittelija
Aloittelija (50 mainepistettä)Aloittelija (50 mainepistettä)Aloittelija (50 mainepistettä)Aloittelija (50 mainepistettä)Aloittelija (50 mainepistettä)Aloittelija (50 mainepistettä)Aloittelija (50 mainepistettä)Aloittelija (50 mainepistettä)Aloittelija (50 mainepistettä)

Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestit: 2,7K, Vierailut: 0
Laitoin viime vuonna kosmokset multaan 12.4., heinäkuun lopulla kukkivat.
Sienestäjä
Sienestäjä
Multasormi
Multasormi (132 mainepistettä)Multasormi (132 mainepistettä)Multasormi (132 mainepistettä)Multasormi (132 mainepistettä)Multasormi (132 mainepistettä)Multasormi (132 mainepistettä)Multasormi (132 mainepistettä)Multasormi (132 mainepistettä)Multasormi (132 mainepistettä)

Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestit: 3,5K, Vierailut: 279
Luulempa kyl et mun kiinarisiemenet on huonoo laatua, koska samassa plätsissä iti kaikki 12 tomskun siementä, ja orvokkeja toistaseks 9/12.
Moonlight
Moonlight
Uusi jäsen
Uusi jäsen (17 mainepistettä)Uusi jäsen (17 mainepistettä)Uusi jäsen (17 mainepistettä)Uusi jäsen (17 mainepistettä)Uusi jäsen (17 mainepistettä)Uusi jäsen (17 mainepistettä)Uusi jäsen (17 mainepistettä)Uusi jäsen (17 mainepistettä)Uusi jäsen (17 mainepistettä)

Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestit: 1,6K, Vierailut: 141
Eilen tuli Seemnemaailman pakettiSmileEka kertaa sieltä tilasin. Tänään tuli sitten kylvettyä kolmea petunia lajiketta. Keijunmekkojen ja mustasilmäsusannien kylvöä olen himoinnut, mutta vielä en oo periksi antanuSmileJospa ens viikonloppuna laittais nekin multiin. Viimme viikonloppuna koulein amppelipetuniaa ja koristetupakkaa.
GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....
Puutarha.net Keskustelut


Hae