TAKAISIN

Osallistu valoisaan kuvakilpailuun

Päivitetty: 10.12.2018


Onko pihallasi kivoja joulu- tai talviaiheisia valaisimia tai valaistuskokonaisuuksia? Lähetä kuva pihaltasi tai vaikkapa parvekkeeltasi. Raatimme valitsee parhaat kuvat ja vähintään kaksi parasta kuvaa palkitaan.

Kysessä ei kuitenkaan ole valokuvauskilpailu, joten voit napata kuvan kännykällä. Voittajaksi ei valita parasta valokuvaajaa. Kuvan voit napata myös arkistoistasi, jos muistat vaikka viime jouluna napanneesi kivan kuvan.

Ovatko linnut valloittaneet portaasi?Ovatko linnut valloittaneet portaasi?

Osallistu ja voita hieno palkinto

Kolme raadin valitsemaa kuvaa palkitaan hienolla pingviiniperheellä. Pingviiniperhe on Konstsmiden 2018 kauden uutuus. Koristevalossa on 48 LEDiä, 5 m liitosjohto ja ulkokäyttöön soveltuva muuntaja. Palkinnon suositushinta on 49 euroa.

Kilpailun säännöt

  1. Lähetä kisaan itse ottamasi kuva. Jos kuvassa näkyy ihmisiä, kysy lupa julkistamiseen ja kuvan käyttöön myös heiltä, alaikäisten osalta heidän huoltajiltaan.
  2. Suositeltavat kuvaformaatit ovat jpg tai png. Hyvällä kännykkäkameralla otettu kuva riittää, mutta käytä kuvan alkuperäistä tarkkuutta, älä pienennä kuvaa.
  3. Lataa valitsemasi kuva ohjeiden alla olevalla lomakkeella. Otsikoi kuva. Kirjoittamasi otsikko näkyy kuvasi yhteydessä julkisessa kuvagalleriassa. Nimeäsi tai tai muita tietoja ei julkaista kuvan yhteydessä,
  4. Kerro otsikko ja tiedot -kentässä myös, missä olet ottanut kuvan. Voit kertoa myös muuta kuvaan liittyvää tietoa.
  5. Lisää yhteystietosi.
  6. Lähettämällä kuvan kilpailuun annat oikeuden käyttää sitä Puutarha.netin ja Rakentaja.fi-palvelun aineistoissa.
  7. Kilpailuun voi osallistua 6.12. asti.
  8. Kun toimitus on hyväksynyt kuvan, se siirretään kuvagalleriaan, josta raati valitsee kaksi palkittavaa kuvaa. Lähetetyistä kuvista valitaan kuvat julkiseen kuvagalleriaan. Voittajien lisäksi voidaan julkaista myös muita ansiokkaita otoksia.
  9. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.
Onko pihallasi vaikkapa hieno eläinhahmo?Onko pihallasi vaikkapa hieno eläinhahmo?

Aika on päättynyt

Uusia osallistumisia ei oteta enää vastaan.

Katso lisätietoja >>