TAKAISIN

Onko sinulla kaunein syysasetelma? Osallistu suureen kuvakilpailuun!

Julkaistu: 30.9.2019

Syksy on saapunut puutarhaan ja monet ovat innokkaina puuhastelleet ja askarrelleet mitä upeimpia luomuksia pihansa koristeeksi. Onko juuri sinulla kaunein syysastelma? Lähetä kuva pihaltasi tai vaikkapa parvekkeeltasi.

Kysessä ei kuitenkaan ole valokuvauskilpailu, joten voit napata kuvan kännykällä. Voittajaksi ei valita parasta valokuvaajaa. Kuvan voit napata myös arkistoistasi, jos muistat vaikka viime syksynä napanneesi kivan kuvan.


Osallistu ja voita hieno palkinto

Raati valitsee kymmenen parasta asetelmaa, joiden kesken järjestetään "Äänestä paras syysasetelma" -kilpailu.

Palkintona on valkoinen Konstsmiden iso valoruukku (Assisi LED). Valoruukku on tarkoitettu ulkokäyttöön, joten siihen voi suoraan istuttaa kukkia, kunhan muistaa tehdä pienen salaojituksen vedenpoistoaukkoa varten.

Koristevalo painaa 2.0 kg. Valoruukussa on 15 LEDiä, 6 m liitosjohto (toimii 230V verkkovirralla) ja ulkokäyttöön soveltuva muuntaja.

Arvomme yhteensä kaksi valoruukkua.
Yksi äänestyksen voittajalle ja yksi valoruukku kaikkien äänestäjien kesken.

Iltojen hämärtyessä valoruukut näyttävät upeilta niin ovien edustalla kuin terassilla.Iltojen hämärtyessä valoruukut näyttävät upeilta niin ovien edustalla kuin terassilla.
Valoruukut tuovat upeasti myös joulun tunnelmaa pihapiiriin.Valoruukut tuovat upeasti myös joulun tunnelmaa pihapiiriin.

Kilpailun säännöt

  1. Lähetä kisaan itse ottamasi kuva. Jos kuvassa näkyy ihmisiä, kysy lupa julkistamiseen ja kuvan käyttöön myös heiltä, alaikäisten osalta heidän huoltajiltaan.
  2. Suositeltavat kuvaformaatit ovat jpg tai png. Hyvällä kännykkäkameralla otettu kuva riittää, mutta käytä kuvan alkuperäistä tarkkuutta, älä pienennä kuvaa.
  3. Lataa valitsemasi kuva ohjeiden alla olevalla lomakkeella. Otsikoi kuva. Kirjoittamasi otsikko näkyy kuvasi yhteydessä julkisessa kuvagalleriassa. Nimeäsi tai muita tietoja ei julkaista kuvan yhteydessä.
  4. Kerro otsikko ja tiedot -kentässä myös, missä olet ottanut kuvan. Voit kertoa myös muuta kuvaan liittyvää tietoa.
  5. Lisää yhteystietosi.
  6. Lähettämällä kuvan kilpailuun annat oikeuden käyttää sitä Puutarha.netin ja Rakentaja.fi-palvelun aineistoissa.
  7. Kuvia otetaan vastaan sunnuntaihin 13.10.2019 (vk 41) asti ja "Äänestä paras syysasetelma" -kilpailu äänestys päättyy sunnuntaina 27.10.2019 (vk 43).
  8. Kun toimitus on hyväksynyt kuvan, se siirretään kuvagalleriaan, josta raati valitsee kymmenen kuvaa lopulliseen kilpailuun. Lähetetyistä kuvista valitaan kuvat julkiseen kuvagalleriaan. Voittajien lisäksi voidaan julkaista myös muita ansiokkaita otoksia.
  9. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.
  10. Osallistumalla kilpailuun, vakuutat että lähettämäsi kuvat ovat itse ottamiasi, etkä riko kenenkään tekijänoikeuksia, tavaramerkkiä, moraalisia oikeuksia tai yksityisyydensuojaa.

KILPAILUKUVIEN LÄHETYS ON PÄÄTTYNYT 13.10.2019

Lähetä kuva kauniista syysasetelmastasi

Ota kuva syysasetelmastasi ja osallistu kilpailuun. Kuvan voit lähettää jpg- tai png-muodossa, tiff-tiedostoja emme voi vastaanottaa. Ethän myöskään otsikoi kuvaasi liian pitkällä lauseella.

Avaa toisessa laitteessa
 

Yhteystietosi

Kuva syysasetelmastasi

Syysasetelma

Kerro kuvastasi

Ethän ole robotti? Mikä kuukausi nyt on?
Lähettämällä vastauksesi hyväksyt säännöt.