TAKAISIN

Kaipaatko helpotusta nurmikon hoitoon?

Julkaistu: 9.3.2020


HAKU ON PÄÄTTYNYT
 

Oletko miettinyt robottiruohonleikkurin hankkimista?
Löytyykö sinulta intoa ja osaamista kirjoittaa ja valokuvata?


Etsimme kolmea pihakohdetta raportoimaan, miten Bosch Indego 700 M+ -robottiruohonleikkuri hoitaa ruohonleikkuun puolestasi. Saat robottiruohonleikkurin omaksesi.

Kerro meille, millaiseen pihaan robottiruohonleikkuri tulisi hommiin. Onko nurmikenttäsi koko maksimissaan 700 neliötä, sijaitseeko se mahdollisesti eri tasoissa tai sisältyykö neliömäärään esimerkiksi etu- ja takapiha? Asutko omakotitalossa, paritalossa tai mökillä?

Robottiruohonleikkuri hoitaa nurmen puolestasi ja voit itse nauttia kesästä.Robottiruohonleikkuri hoitaa nurmen puolestasi ja voit itse nauttia kesästä.

Laadi artikkelin lopussa oleva hakemus huolella. Puutteellisia hakemuksia emme huomioi.

Hakijoiden joukosta valikoituu kolme kohdetta, jotka saavat robottiruohonleikkurin käyttöönsä. Valituilta kohteilta edellytämme vastavuoroisesti neljää kuvallista raporttia käyttökokemuksistaan. Raportit julkaistaan kampanjasivustollamme. Pidätämme oikeuden tekstimuutoksiin.

Hakijalta edellytämme:

  • Erinomaista kirjallista kerrontaa ja valokuvaustaitoja
  • Kokemusten raportointia yhteensä neljässä (4) kuvallisessa raportissa (aiheet ja materiaalien toimitusaikataulu toimitetaan valituille)
  • Jokainen raportti sisältää tekstiä vähintään 3 500 merkkiä (sis. välilyönnit), vähintään 6 laadukasta ja monipuolista valokuvaa (vaakasuuntaan kuvattuna, koko minimissään 1200 x 675 px), halutessa myös videoklipin (paras mahdollinen kännykkälaatu, vaakakuva)
  • Pihan tulee soveltua robottiruohonleikkurille: tasainen tai loiva kaltevuus, kokonaispinta-ala enintään 700 m².


Hakuaika päättyy 23.3.2020

Älykästä nurmikonleikkuuta

Vie ruohonleikkuu uudelle tasolle ja hoida puutarhatyöt vaivattomasti robottiruohonleikkurilla. Bosch Indego -robottiruohonleikkuri hoitaa nurmikon puolestasi samalla, kun itse nautit huolettomasta kesästä ja siististä pihasta. Automatiikka hoitaa leikkuun älykkäästi välttäen jatkuvaa leikkuuta ja säästäen niin nurmea kuin energiaa. Hiljainen käyntiääni ei häiritse naapureita, eikä omaa vapaa-aikaasi pihalla.


Bosch Indego 700 M+ leikkaa nurmikon itsenäisesti. Robottiruohonleikkuria voit ohjata myös helppokäyttöisen sovelluksen avulla.Bosch Indego 700 M+ leikkaa nurmikon itsenäisesti. Robottiruohonleikkuria voit ohjata myös helppokäyttöisen sovelluksen avulla.

Nurmikko siistiksi milloin vain, mistä tahansa

Indego selvittää nurmikon pinta-alan ja kuinka kauan sen leikkaukseen kuluu aikaa. Näiden tietojen perusteella laite määrittää ihanteellisen aikataulun juuri sinun pihanurmen leikkaamiseen. SmartMowing huolehtii pihastasi itsenäisesti alueen koon, mieltymyksiesi ja paikallisten sääolosuhteiden mukaisesti. Laite huomioi piha-alueen todellisen koon lisäksi sade-ennusteen, nurmen kosteuden, kasteajat, lämpötilan, nurmen kasvun ja käyttäjän mieltymyksien mukaiset leikkuuajat ja -päivät. Voit myös ohjata robottiruohonleikkuria kätevästi helppokäyttöisen sovelluksen avulla olet sitten töissä tai lomamatkalla.

Indego 700 M+ mahdollistaa jopa pienten alueiden, kuten puutarhakalusteiden alle jäävien kohtien leikkuun. Robottiruohonleikkurin kohdistettu leikkuutoiminto kulkee yhdensuuntaisia linjoja ja leikkaa ainoastaa halutun pienen alueen nurmikosta.

Indego käyttää automaattista latausjärjestelmää ja palaa siten aina lataustelakkaan, kun akku alkaa loppua. Robottiruohonleikkuri leikkaa aina vain lyhyen pätkän ruohonkorresta, jolloin silppua ei tarvitse enää haravoida. Indego leikkaa vaivattomasti jopa 27 % kallistuksessa, joten se on toimiva ratkaisu kumpuilevillekin nurmikoille.

Laitteessa on PIN-koodilla toimiva varkaussuojaus ja hälytysjärjestelmä. Leikkuuterät pysähtyvät välittömästi, kun Indego nostetaan ylös. Indego käyttää törmäyssensoria nurmikolla olevien esteiden havaitsemiseen ja välttämiseen.

Indego on helppo asentaa toimintakuntoon koneen mukana toimitetun asennusoppaan avulla tai käyttämällä apuna ohjevideoita.


Robottiruohonleikkuri palaa lataustelakkaan, kun akku alkaa loppua.Robottiruohonleikkuri palaa lataustelakkaan, kun akku alkaa loppua.
Indego määrittää ihanteellisen aikataulun juuri sinun pihanurmen leikkaamiseen.Indego määrittää ihanteellisen aikataulun juuri sinun pihanurmen leikkaamiseen.


HAKU ON PÄÄTTYNYT
 

Täytä hakulomake - Indego

Laadi alla oleva hakemus huolella. Puutteellisia hakemuksia emme huomioi.

Avaa toisessa laitteessa
 

Yhteystietosi

Kerro, millainen piha sinulla on.

Liitä kuvia pihastasi

Miksi juuri sinun kohteesi pitäisi valita?

Ethän ole robotti? Mikä kuukausi nyt on?
Lähettämällä vastauksesi hyväksyt hakemuksen ehdot ja osallistumissäännöt.