TAKAISIN

Kerro meille, miten sinun puutarha-
harrastuksesi alkoi?
Julkaisemme tarinasi!

Julkaistu: 9.3.2020

Miten kiehtovia pihoja, historian havinaa, kokemuksia, kömmähdyksiä, nautintoa...Niitä kaikkia ovat puutarhat tulvillaan. Mitäpä jos kertoisimme niistä tarinoista myös muille? Miten sinun puutarhaharrastuksesi alkoi? Mikä toi kimmokkeen sydämeen ja pysyy siellä ainiaan? Palaammeko kenties vuosikymmenten taa isovanhempien puutarhaan, jossa tuoksuvat kesäisessä auringonpaisteessa puutarhan kuningattaret, pionit ja ruusut. Vai kirmaammeko kukkaniityltä, rypsipeltojen poikki, englantilaiseen puutarhaan? 

Kerro meille juuri sinun tarinasi! Odotamme innolla!Kerro meille juuri sinun tarinasi! Odotamme innolla!

Mistä on kyse? Mitä haetaan ja mitä sinä saat:

Kerro meille tarinasi! Me julkaisemme sen, ja saatat inspiroida parhaimmillaan jopa tuhansia muita puutarhaunelmiensa pariin! 

Säännöt
​​​​​​​(Luethan säännöt tarkkaan, ennen kuin lähetät tarinan.)

  • Kyselyn järjestää Oikotie Oy / Puutarha.net
  • Tarinan voivat lähettää kaikki Suomessa asuvat henkilöt.
  • Julkaisemme tarinoita mahdollisimman pian saapumisjärjestyksessä. Kaikki 30.04.2020 mennessä lähetetyt tarinat tullaan julkaisemaan kevään aikana sekä Puutarha.netissä että sosiaalisessa mediassa. Tarinat tullaan esittelemään lähettäjän etunimellä tai halutessanne nimimerkillä. Laitathan tarinasi loppuun, jos haluat, että julkaisemme tarinasi nimimerkillä.
  • Kyselyn sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kyselyyn mahdollisesti liittyvien Puutarha.net-palvelusta riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin tai Twitterin käyttöehtoja.
  • Puutarha.netin järjestämät kyselyt/kilpailut, jotka julkaistaan sosiaalisen median palveluissa, eivät ole niiden järjestämiä, tukemia tai sponsoroimia ja näin ollen osallistujien tulee vapauttaa ne kaikista vastuista Puutarha.netin kyselyjen/kilpailujen osalta.
  • Lähettämällä tarinasi hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Mistä sait kipinän omaan puutarhaharrastukseesi?

Täytä taustatietosi ja lisää kuvia harrastuksesi kohokohdista. Voit laittaa ennen ja jälkeen -kuvia tai kuvan puutarhasta, josta inspiraatiosi sai alkunsa. Kerro tämän jälkeen tarinasi, ja mitä kuvat kertovat harrstuksestasi. Jos haluat, että julkaisemme tarinan nimimerkillä, lisääthän tarinan loppuun nimimerkkisi.

Avaa toisessa laitteessa
 

Yhteystietosi

Lataa kuvia (max. 10 kpl)

Muistojen puutarha ‒ inspiraation lähde

Ethän ole robotti? Mikä kuukausi nyt on?
Lähettämällä vastauksesi hyväksyt säännöt.