TAKAISIN

Jaetaan positiivista mieltä - Ideat jakoon

Julkaistu: 19.3.2020

Nyt kun kaikki on määrätty mahdollisuuksien mukaan pysymään neljän seinän sisällä, niin miltä tämä pakkopysähdys kaiken kiireen ja normaalisti hektisen arjen keskellä on tuntunut? Onko tekemisen puutetta, aloititko remontin, mitä tekemistä keksit lasten kanssa tai lapsille? Teetkö töitä etänä ja lapset pyörivät kotona odottaen vanhempien järjestämää viihdytystä? Vai harjoitatko kotiopetusta eri ikäisille lapsillesi töiden lisäksi?

Kerro se meille kuvin. Jaetaan positiivista mieltä! 

Värityskirjat täyttyvät upeista taideteoksista, kuinka monta värityskirjaa teiltä löytyy?Värityskirjat täyttyvät upeista taideteoksista, kuinka monta värityskirjaa teiltä löytyy?
"Isillä on alkamassa Teams-palaveri, voisin vähän avustaa...?""Isillä on alkamassa Teams-palaveri, voisin vähän avustaa...?"
Herätäänkö teillä iloisena vai känkkäränkkänä?Herätäänkö teillä iloisena vai känkkäränkkänä?
Etäopetusta pitäisi järjestää lapsille, mutta kun itsekin on jo unohtanut tiettyjä asioita...Etäyhteys opettajaan, kiitos!Etäopetusta pitäisi järjestää lapsille, mutta kun itsekin on jo unohtanut tiettyjä asioita...Etäyhteys opettajaan, kiitos!

Miten te saatte pidettyä perhepaletin kasassa?

Säännöt
​​​​​​​(Luethan säännöt tarkkaan, ennen kuin lähetät kuvan.)

  • Kyselyn järjestää Oikotie Oy / Puutarha.net
  • Kuvan voivat lähettää kaikki Suomessa asuvat henkilöt.
  • Julkaisemme kuvat mahdollisimman pian saapumisjärjestyksessä. Kaikki lähetetyt kuvat tullaan julkaisemaan kevään aikana sekä Puutarha.netissä että sosiaalisessa mediassa. Kuvat tullaan esittelemään lähettäjän etunimellä tai halutessanne nimimerkillä. Laitathan kuvatekstin loppuun, jos haluat, että julkaisemme sen nimimerkillä.
  • Kyselyn sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kyselyyn mahdollisesti liittyvien Puutarha.net-palvelusta riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin tai Twitterin käyttöehtoja.
  • Puutarha.netin järjestämät kyselyt/kilpailut, jotka julkaistaan sosiaalisen median palveluissa, eivät ole niiden järjestämiä, tukemia tai sponsoroimia ja näin ollen osallistujien tulee vapauttaa ne kaikista vastuista Puutarha.netin kyselyjen/kilpailujen osalta.
  • Lähettämällä kuvan hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Vailla tekemistä? Laitetaan ideoita jakoon!

Täytä taustatietosi ja lisää kuva. Kerro tämän jälkeen jotakin kuvasta lyhyesti. Jos haluat, että julkaisemme kuvan nimimerkillä, lisääthän kuvatekstin loppuun nimimerkkisi.

Avaa toisessa laitteessa
 

Yhteystietosi

Lataa kuva (max. 1 kpl)

Terveisiä meiltä

Ethän ole robotti? Mikä kuukausi nyt on?
Lähettämällä vastauksesi hyväksyt säännöt.