TAKAISIN

Kesäkuun kaunein kukka

Julkaistu: 1.6.2020

...ken on maassa kaikkein kaunein?
​​​​​​​Osallistu kilpailuun!

Kesäisen kukkaloiston hurmaamana päätimme järjestää Puutarha.netissä pienen äänestyksen kesäkuukausien aikana. Lukijat pääsevät lähettämään kuvia kauneimmista kukista ja kesäkuukausien aikana äänestetään kesä-, heinä- ja elokuun kauneimmat kukat vuodelle 2020.

Osallistu ja voita kiva kirjapalkinto


Kuvia otetaan vastaan sunnuntaihin 28.06.2020 (vk 26) asti ja "Kesäkuun kaunein kukka" -kilpailu äänestys päättyy sunnuntaina 05.07.2020 (vk 27).

Huom! Kysessä ei kuitenkaan ole valokuvauskilpailu, joten voit napata kuvan kännykällä. Voittajaksi ei valita parasta valokuvaajaa eikä valokuvaa, vaan kaunein kukka äänestetään yhdessä.

Kaikkien kuvan lähettäneiden kesken arvotaan teos Opi leikkaamaan puita ja pensaita (Lars-Erik Samuelsson ja Ulf Schenkmanis, svh. 24,90 €). Kirjasta saat lisää tietoa Rakentaja.fi-verkkokaupasta. Voit myös ostaa sen itsellesi tarjoushintaan. 

Kilpailun säännöt

  1. Lähetä kisaan itse ottamasi kuva. Jos kuvassa näkyy ihmisiä, kysy lupa julkistamiseen ja kuvan käyttöön myös heiltä, alaikäisten osalta heidän huoltajiltaan.
  2. Suositeltavat kuvaformaatit ovat jpg tai png. Hyvällä kännykkäkameralla otettu kuva riittää, mutta käytä kuvan alkuperäistä tarkkuutta, älä pienennä kuvaa.
  3. Lataa valitsemasi kuva ohjeiden alla olevalla lomakkeella. Otsikoi kuva. Kirjoittamasi otsikko näkyy kuvasi yhteydessä julkisessa kuvagalleriassa. Nimeäsi tai muita tietoja ei julkaista kuvan yhteydessä.
  4. Kerro otsikko ja tiedot -kentässä myös, missä olet ottanut kuvan. Voit kertoa myös muuta kuvaan liittyvää tietoa.
  5. Lisää yhteystietosi.
  6. Lähettämällä kuvan kilpailuun annat oikeuden käyttää sitä Puutarha.netin ja Rakentaja.fi-palvelun aineistoissa.
  7. Kuvia otetaan vastaan sunnuntaihin 28.06.2020 (vk 26) asti ja "Kesäkuun kaunein kukka" -kilpailu äänestys päättyy sunnuntaina 05.07.2020 (vk 27).
  8. Kun toimitus on hyväksynyt kuvan, se siirretään kuvagalleriaan, josta raati valitsee kymmenen kuvaa lopulliseen kilpailuun. Lähetetyistä kuvista valitaan kuvat julkiseen kuvagalleriaan.
  9. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.
  10. Osallistumalla kilpailuun, vakuutat että lähettämäsi kuvat ovat itse ottamiasi, etkä riko kenenkään tekijänoikeuksia, tavaramerkkiä, moraalisia oikeuksia tai yksityisyydensuojaa.

Lähetä kuva kesäkuun kauneimmasta kukasta

Ota kuva kesäkuun kauneimmasta kukasta ja osallistu kilpailuun. Kuvan voit lähettää jpg- tai png-muodossa, tiff-tiedostoja emme voi vastaanottaa. Ethän myöskään otsikoi kuvaasi liian pitkällä lauseella.

Avaa toisessa laitteessa
 

Yhteystietosi

Lataa kuva (max. 1 kpl)

Kaunein kukka

Kerro kukasta

Ethän ole robotti? Mikä kuukausi nyt on?
Lähettämällä vastauksesi hyväksyt säännöt.