TAKAISIN

Toisen romu on toisen aarre

Päivitetty: 21.7.2021

Kirpputorit, pölyiset ullakot sekä kierrätyssivustot ovat kovassa käytössä ja nurkat pursuavat toinen toistaan mielenkiintoisempia luomuksia, jotka odottavat vuoroaan päästä käsittelyyn. Toisen romu on toisen aarre, on yksi tutuimmista sanonnoista, etenkin kun tulee kyseeseen ihmiset, jotka rakastavat antaa esineille uuden elämän.

Kierrätys on näissä kodeissa huipussaan, sillä harva esine päätyy roskiin ilman että siitä on hyödynnetty kaikki mahdollinen. Kappale vanhaa lautaa tai pätkä paksua köyttä ei ole näille ihmisille vain käyttökelvottomia jätteitä jostain aikaisemmasta projektista. Tuunaaja näkee näissä vielä jotain mielenkiintoista.

Tekaisitko kasvihuoneen muovipulloista?Tekaisitko kasvihuoneen muovipulloista?

Tuunaukset esille!

Kuulutko sinä heihin, jotka näkevät toisen romussa esille pääsyä odottavan aarteen? Siinä tapauksessa nyt on tilaisuutesi esitellä taitosi ja inspiroida muita ideoillasi. Esittele meille kuvin oma luomuksesi ja kerro tarina esineen takana. Tuunauksesi voi olla iso tai pieni ja liittyä kodin sisustukseen, puutarhaan tai oikeastaan mihin tahansa.

Vanhoista autonrenkaista on moneksi.Vanhoista autonrenkaista on moneksi.
Tuunaajalle vain mielikuvitus on rajana.Tuunaajalle vain mielikuvitus on rajana.

Säännöt

​​​​​​​Luethan säännöt tarkkaan, ennen kuin lähetät tarinan

  • Kyselyn järjestää Schibsted Suomi Oy / Oikotie Oy / Rakentaja.fi, Puutarha.net & Omataloyhtiö.fi
  • Tarinan voivat lähettää kaikki Suomessa asuvat henkilöt.
  • Julkaisemme tarinoita mahdollisimman pian saapumisjärjestyksessä. Kaikki 15.08.2021 mennessä lähetetyt tarinat tullaan julkaisemaan viimeistään maaliskuun loppuun mennessä sekä palveluissamme että sosiaalisessa mediassa. Tarinat tullaan esittelemään lähettäjän etunimellä tai halutessanne nimimerkillä. Laitathan tarinasi loppuun huomautuksen, jos haluat, että julkaisemme tarinasi nimimerkillä.
  • Kyselyn sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kyselyyn mahdollisesti liittyvien Rakentaja.fi-palvelusta riippumattomien palvelujen, kuten Facebook tai Twitter, käyttöehtoja.
  • Rakentaja.fi-tuoteperheen järjestämät kyselyt/kilpailut, jotka julkaistaan sosiaalisen median palveluissa, eivät ole niiden järjestämiä, tukemia tai sponsoroimia ja näin ollen osallistujien tulee vapauttaa ne kaikista vastuista Rakentaja.fi:n kyselyjen/kilpailujen osalta.
  • Lähettämällä tarinasi hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Toisen romu on toisen aarre

Täytä taustatietosi ja lisää kuvia tuunauksestasi. Voit laittaa esim. ennen ja jälkeen -kuvat. Kerro tämän jälkeen inspiraatiostasi, mistä ajatus sai alkunsa. Jos haluat, että julkaisemme tarinan nimimerkillä, lisääthän tarinan loppuun nimimerkkisi.

Avaa toisessa laitteessa
 

Yhteystietosi

Lataa kuva (max. 4 kpl)

Tuunausta romusta aarteeksi

Ethän ole robotti? Mikä kuukausi nyt on?
Lähettämällä vastauksesi hyväksyt säännöt.