TAKAISIN

Millaisia torttuja teillä valmistuu vuoden aikana? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan
Palkintona tuotepaketti

Julkaistu: 15.11.2021

Suomalaiset ovat tottuneet syömään joulutortut tähdenmuotoisina jo vuosikymmenten ajan. Mieluiten luumumarmeladitäytteellä. Mutta miksi ihmeessä kutsumme niitä joulutortuiksi? Eikö pelkkä torttu riitä, koska syömmehän torttuja ympäri vuoden, tuunaten niitä? Tortut taipuvat tuunattuina kahvipöytään, välipalaksi, naposteluun ja erilaisiin juhliin niin suolaisilla kuin makeillakin täytteillä.

Somessa erilaisia leivontaryhmiä seuranneena, voi huomata, että joulutortut tuoksuvat kodeissa jo lokakuun aikana. Tortut valmistetaan nopeasti kaupan pakastealtaasta ostettavista valmiista voi- tai lehtitaikinoista. Erilaisia täytteitä kokeilemalla, voit löytää uusia makuelämyksiä ja saat vaikka jokaiselle herkkusuulle oman suosikkinsa samalla leivontakerralla.

Nappaa vinkit erilaisiin torttuihin täältä.

Mutta ennen kuin lähdet leipomaan....

Vastaa kyselyymme millaisia torttuja teillä leivotaan vuoden aikana. 

Palkinto

Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan. Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan jouluinen Myllyn Paras -piparinleivontasetti.

Myllyn Paras -piparinleivontasetti (arvo n. 50 €), sisältää metalliset piparitalon muotit, puisen leikkuulaudan ja jouluisen keittiöpyyhkeen.


 

Arvonnan säännöt

  • Kilpailun järjestää Schibsted Suomi Oy / Puutarha.net & Myllyn Paras Oy
  • Kilpailuaika on 15.11.–05.12.2021 (vk 46–48). Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt.
  • Kilpailun voittaja arvotaan kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken. Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran.
  • Arvonta suoritetaan vk 49 aikana. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, menettää hän palkinnon ja Puutarha.netillä & Myllyn Paras Oy:llä on oikeus valita tilalle toinen voittaja. Voittajan nimi julkaistaan Puutarha.netissä.
  • Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien Puutarha.net-palvelusta riippumattomien palvelujen, kuten Facebook tai Twitter, käyttöehtoja.
  • Puutarha.netin järjestämät kilpailut, jotka julkaistaan sosiaalisen median palveluissa, eivät ole niiden järjestämiä, tukemia tai sponsoroimia ja näin ollen osallistujien tulee vapauttaa ne kaikista vastuista Puutarha.netin kilpailujen osalta.
  • Osallistumalla arvontaan hyväksyt Puutarha.netin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Avaa toisessa laitteessa