Aulin päiväkirja kasveista ja muista kiinnostuksen aiheista
Juttuja kasveistani ja haaveista niihin liittyen


Orkideakirjoja
keskiviikko, 16. tammikuuta 2008
Lainasin kirjastosta pari hyvältä vaikuttavaa kuvateosta orkideoista, ainakin toisessa niistä on ohjeita orkideoiden hoitamiseen.
+ Kommentoi (1 kpl)Dendro on purkissa...
perjantai, 11. tammikuuta 2008
Danan koti
Danan koti


Ja kuvakin saapui Puutarhasivustolle katsottavaksi :)
Kommentteja?
+ Kommentoi (3 kpl)Dendro saapui
perjantai, 11. tammikuuta 2008
Nonni, nyt mulla on sitten toinen orkidealajike (siksikö sitä kutsutaan, Dendroa) kotona. Pähkäiltäväksi jää minne sen laitan koska sillä on "lepojakso" eikä mulla kauheen viileetä ja valoisaa paikkaa ole...pitää miettiä jos laittas vaikka just sinne ikkunan väliin.. se voisi ehkä toimia. Kertokaa missä te pitäisitte.
Kitooos :)
+ Kommentoi (0 kpl)Kiitos ja kumarrus....
keskiviikko, 9. tammikuuta 2008
Kaikille jotka olivat kärsivällisiä suhteeni. Olin hidas tajuamaan että saa käyttää vain yhtä päiväkirjaa, mutta nyt kun sen tajusin, en tee samaa virhettä uudestaan.
Mai-lee, en soita sinulle, kiitos silti tarjouksesta.
Hyvää lumekasta talvea kaikille!
+ Kommentoi (3 kpl)Etsin hyvää lannoitetta
keskiviikko, 9. tammikuuta 2008
Puutarha.netin IRC-kanavalla olen keskustellut lannoitteista muutaman henkilön kanssa. Kun kerroin että minulla on perhoskämmeköitä ja kysyin mitä lannoitetta siihen kannattaisi käyttää, sain vastaukseksi Bio Bizzin. Ajattelin että voisin ostaa Bio Bizz Alg-A-Micia litran purkin koska tuntuu olevan aika riittoisa aine. 20-40ml/10l vettä. Luulen että riittää vuosiksi mulle :D.
Mutta kertokaapa te mitä käytätte ja miten lannoite toimii, kukkiiko kasvi?
Kaunis kiitos :)
+ Kommentoi (1 kpl)Kiitos ylläpidolle
keskiviikko, 9. tammikuuta 2008
Minusta on ihan kohdallaan kiittää ylläpitoa päiväkirjan kirjoittamismahdollisuudesta. Ja neuvonnasta siihen liittyen. Pahoittelen että olin laittanut kasvintunnistuksen päiväkirjaan, noudatin ylläpidon neuvoa ja siirrän tunnistuksen foorumille.
Aika moni tuntuu lukevan juttujani mutta ei kommentoi niitä. Edelleen saa kommentoida :).
Kiitoksin, Auli
+ Kommentoi (0 kpl)Spammiviesteja meilissä
keskiviikko, 9. tammikuuta 2008
Ystäväni vastikään kertoi saaneensa sähköpostiin ilmoituksen jossa kerrotaan että Hotmail on tulossa maksulliseksi. Tämän estämiseksi sähköpostin vastaanottajan pitää kerätä vähintään 20 henkilöä adressiin ettei niin käy.
Tämä ystäväni ei seuraa aktiivisesti mitään tiedotuksia huijausyrityksistä eikä spammareista. Hän kyseli minulta että tarvitseeko kerätä semmoista listaa.
Olen huomannut että useat ihmiset toimivat aivan samoin. Jotkut ovat jopa onnistuneet saamaan useita eri viruksia koneelleen koska eivät seuraa mitään tiedotuksia mitä on liikkeellä.
Onko sinulla kokemusta tällaisista viesteistä? Jaa tietämystäsi täällä.

+ Kommentoi (0 kpl)Basilika
keskiviikko, 9. tammikuuta 2008
Asun siis Tampereella kerrostalokaksiossa jossa on erittäin iso parveke. Ajattelin mm. basilikaa kasvattaa, se kun on erittäin terveellinen ja maistuva, ainakin minulle.
Mihin aikaan te hyvät lukijat, kokeneet ja vähemmän kokeneet, kehottaisitte kylvämään, ja mihin multaan, mikä astia jne, ja tarvitseeko lisävalaistusta kasvaakseen? Kommentit ja neuvot erittäin tervetulleita.
+ Kommentoi (2 kpl)Kylmän ilman vaikutus kasveihin
keskiviikko, 9. tammikuuta 2008
Kasvini ovat tällä hetkellä patterin edessä ja parvekkeen oven vieressä. Mietin että mitä niille tapahtuu kun varsinaisesti ei voi sanoa että olisi mikään paras paikka tuo.. Lievää hellettä ja äärimmäistä kylmyyttä siis. Shokkihoidoksi kai tuota voisi sanoa.. Olen kiitollinen neuvoista.

+ Kommentoi (0 kpl)vihnu nyykähti
torstai, 3. tammikuuta 2008
kuva


Yksi viherkasveistani oli muuton yhteydessä liian kauan "muuttolaatikossa" ja nyt se on ihan niskansa taittanut. Mietin että leikkaisinko sen ja antaisin kasvaa uudestaan vai mikä olisi viisainta.
Valokuvaa raasusta seuraa...

4.1.08..
Vihnu on täten leikattu lehdettömäksi ja sen annetaan kasvaa rauhassa. Paljon hoitoa ja hoivaa.

7.1.08
Tässä siis on Vihnu. Kunhan versoja kasvaa, tulee kuviakin.

+ Kommentoi (10 kpl)
[riviä: 10kpl, [kt] sivu: 1]
auli
Tampere , Suomi
Lähetä viesti
 
Arkisto:
2011
5 (1 kpl)
4 (2 kpl)
3 (2 kpl)

2009
4 (1 kpl)

2008
12 (3 kpl)
11 (3 kpl)
10 (1 kpl)
1 (10 kpl)
Kuvagalleria ->>