Aulin päiväkirja kasveista ja muista kiinnostuksen aiheista
Juttuja kasveistani ja haaveista niihin liittyen


Aaloesta...
sunnuntai, 23. marraskuuta 2008
Piikkiaaloe on kasvanut niin paljon että pitäisi erottaa nuo kaksi omiin purkkeihinsa.
Nyt vain mietin että voinko laittaa aaloen kaktusmultaan, onko se sopiva alusta sille. Luulisin että kukkamulta ei ole ollenkaan sopiva sille. Vinkkejä?
+ Kommentoi (1 kpl)Ei se onnistunutkaan...
maanantai, 17. marraskuuta 2008
Oli ajatuksena laittaa ikkunalauta että saataisiin kukkia parempaan paikkaa. No voi rähmä! Ei se onnistunutkaan, koska seinä oli niin kovaa materiaalia. Ulkoseinät tehdään kovemmaksi kuin kiviseinät yleensä, niin ei onnistu porata siihen proppuja. Ja lisäksi oli vääränkokoinen poranteräkin. Olisihan niitä pienempiäkin ollut mutta ei sitä aloittaessaan ajatellut.
No, elämä jatkuu silti.
Olisiko kellään tarvetta orkideamullalle ja orkidealannoitteelle? Ne seisoo tyhjän panttina komerossa ja sille tilalle olisi muutakin käyttöä. Laita viestiä jos kiinnostaa, Tampereen sisällä voin tuodakin.
+ Kommentoi (2 kpl)Uusia kasveja
sunnuntai, 9. marraskuuta 2008
Pelastin työpaikalta ison pätkän katkennutta aaloeta. Oli ollut roskissa jo muutaman päivän. Kysyin kukkakauppiaalta onko tästä eläjäksi, sanoi että hyvinkin. Katkaisin heitetyn raukan kahteen osaan ja tuossa ne kasvaa kaikessa rauhassa. Toiselle löytyi jo uusi kotikin, liikaa mulla jo nytkin kasveja niin siirrän sitten tämän yhden "aloittelijan" toiseen kotiin.
Luovutin orkideoiden kanssa, liian haasteellisia mulle. Mieluummin kulutan aikani näihin helpompiin mitä mulla on; aaloe, kumipuu, onnenapila, saint paulia, palmu, kaksi nukkatyräkkiä. Taitaa olla vielä muitakin mut en muista niiden nimiä. Paitsi noi kaksi reunustraakkia.
Huomenna laittelen ikkunalautaa että saa osan sille.
+ Kommentoi (0 kpl)
[riviä: 3kpl, [kt] sivu: 1]
auli
Tampere , Suomi
Lähetä viesti
 
Arkisto:
2011
5 (1 kpl)
4 (2 kpl)
3 (2 kpl)

2009
4 (1 kpl)

2008
12 (3 kpl)
11 (3 kpl)
10 (1 kpl)
1 (10 kpl)
Kuvagalleria ->>