Kuu ja sen kukat
Kertomus siitä, kuinka kukat päätyivät Kuun pihaan =)


Mitä tänään tein lauantai, 3. toukokuuta 2008
Aamupäivällä kävin vihdoinkin ostamassa sellaiset kivat punaiset reunakivet tuohon etu"pihalle" kun siitä ne vuorenkilvet revin työkaverin kukkapenkkiä koristamaan. Vielä kun päättäisi, että mitä laitan siihen kasvamaan. Ja eilen huomasin, että varaston vierestä löytyy muutakin kuin vain rikkaruohoja, siellä oli pienenpieni orvokki! Kävin ostamassa sille kavereita ja kaivelin sitten pari tuntia niitä rikkaruohoja ylös...että meinas mennä hermot niihin juuriiiiiiiinnnn....ja hämähäkkeihin! yök!

Takapihalle on kylvetty uutta nurmikkoa ja kuistin ulkopuolelle istutettu murattia. Karviais- ja herukkapensaat ovat työntämässä vihreää, joten hengissä ovat.

Ja huomenna Prisman Kesäpiha kutsuu taas =)
+ Kommentoi (0 kpl)Aloitus tiistai, 29. huhtikuuta 2008
Krookukset
Krookukset


Koko talven pohdiskelin, että mitä ihmettä taka- ja etupihalle laittaisin ja kun pääsin sitten katsastelemaan siemenpusseja, niin kyllähän se ajatus siitä sitten kirkastui. Ilouutinen oli se, että taloyhtiön talkoot olisivat jo hyvissä ajoin huhtikuussa ja saisimme kaikki roskat takapihalta sievästi roskalavalle, myös pensasaitana toimiva aroniapensas sai siistin parturoinnin. Yksi mustaherukkapensas jätti meille hyvästit ja nyt pääsemme kylvämään nurmikkoa lisää! Sain myös hienon kasvispenkin, johon laitan herneitä (pojalle) ja persiljaa. Krookukset ja tulppaanit istutit vasta marraskuussa, mutta hienosti ovat molemmat kasvaneet, krookukset kukkivat jo kolmatta viikkoa. Esikasvatuksessa on sisällä ruiskaunokkeja, jotka ovat itäneet hienosti, koristetupakkaa (itänyt hyyyvin huonosti) sekä sinilobeliaa (itänyt kohtuullisen hyvin) sekä herneet (wau!) että persilja (hiljaa hyvää tulee).

Takapihalla ei kuunliljasta ole vielä kuulunut mitään...
+ Kommentoi (0 kpl)
[riviä: 2kpl, [kt] sivu: 1]
Kuu
Lähetä viesti
 
Arkisto:
2008
5 (1 kpl)
4 (1 kpl)