Ylläpidon Puutarha.net päiväkirja
Tässä päiväkirjassa kerron muutoksista sivujen ja palveluiden takana.


Päiväkirjojen uudistuksia ja korjauksia
tiistai, 21. kesäkuuta 2011 klo: 10:00  , 19 C°


Päiväkirjoissa on nyt mahdollista poistaa omia kommentoituja päiväkirjamerkintöjä. Aikaisemmin ollut rajoitus on nyt poistettu.

Omasta päiväkirjasta on nyt myös mahdollista poistaa kommentteja.

Kommenttivalintaruutu aukeaa nyt yhdellä hiiren kliksautuksella.
+ Kommentoi (4 kpl)Uudistuksia
maanantai, 17. elokuuta 2009 klo: 07:00  , 9 C° , klo: 13:00   , 15 C°


Päiväkirjapuoli sai pieniä uudistuksia. Kuvat toimivat jatkossa kuva popup ikkunalla, eli kuvien lisääminen toimii samalla kaavalla kuin keskusteluissakin. Näin samoja kuvia voi käyttää uudelleen myös keskuteluissa ja päin vastoin. Käyttäjillä joila profiilissaan on paljon kuvia pitäisi tuntua myös pienoinen nopeuslisä kuva popupin kanssa.

Päiväkirjat siirtyivät myös fyysisesti uuden uutukaisen tietokantaserverimme päälle, joten sivujen aukaisut ovat nopeaa luokkaa päiväkirjoissa.

Päiväkirjoihin voi nyt halutessaan antaa myös päivän säätiedot. Lämpö ja säätieto tulee näkyville, mikäli ko. kellonaika on täytetty oikein. Kellonaika kenttään voi täyttää mm. seuraavia arvoja: pelkän numeron (tunti) tai tunti ja minuuttit, esim. 14:30. Asteiksi käyvät kokonaislukemat.

Päiväkirjojen asetuksista voi valita myös päiväkirjan oikeaan reunaan suosikkikuvat näkyville.

Päiväkirjan oikeassa reunassa on myös kalenteri ikkuna, josta pääsee hyppimään suoraan tiettyyn päivään kyseisessä päiväkirjassa.
+ Kommentoi (10 kpl)Yksityinen julkinen
maanantai, 24. syyskuuta 2007
Oman yksityisen päiväkirjan voi julkaista julkiseksi omasta päiväkirjahallinnasta, muuttamalla päiväkirja julkiseksi ja painamalla tallenna nappia.

Eli päiväkirjaa voi pitää omaksi ilokseen miten pitkään tykkää ja julkaista yhdellä kertaa kokonaisuudessaan. Voitte myös vetää julkisen päiväkirjan pois julkisuudesta ja jatkaa sitä yksityisenä..

Kommenteissa on mahdollista sallia myös täysin anonyymit kommentit. Tällöin myös satunnaiset vierailijat voivat kommentoida päiväkirjaa.

Suunnitelmissa on lisätä toimintoja joita on muissakin päviäkirja systeemeissä. Nyt aloituksena halusimme pitää tämän yksinkertaisena. Mitä sellaisia omianaisuuksia on, joita toivoisitte löytyvän päiväkirjasta? Ja/tai miten haluaistte "tuunata", viritellä päiväkirjojanne?
+ Kommentoi (8 kpl)Linkit
maanantai, 24. syyskuuta 2007
Paiväkirjalleen voi antaa omat linkit tuonne oikeaan reunaan. Linkitvoi syöttää linkit loodaan päiväkirjahallinassa näin.

Linkinnimi*linkki
linkki2nimi*linkkki2
jen. jne.. ..

Myös pelkän linkin voi laittaa, ilman tuotalinkin nimeä...


+ Kommentoi (0 kpl)Uusi päiväkirja palvelu beta testaukseen
tiistai, 18. syyskuuta 2007
Terve lukijat! Tässä päiväkirjassa raportoimme uudistuksista ja korjauksista jotka koskevat sivustojamme. Päiväkirja on nyt uusi ja vielä ns. beta eli testausvaiheessa. Kaikki halukkaan saavat kokeilla palvelua....
+ Kommentoi (17 kpl)
[riviä: 5kpl, [kt] sivu: 1]
Rakentaja.fi/ylläpito
Pori , Suomi
Lähetä viesti
Rakentaja.fi Ylläpidon tunnus. Tämä tunnus toimii testiprojekteissa mutta myös yhteyskanavana teknissä ongelmissa..
 
Arkisto:
2011
6 (1 kpl)

2009
8 (1 kpl)

2007
9 (3 kpl)

Yleiskuvat/pohjakuvat:
Kuvagalleria ->>