Salainen pikkupuutarhani


Nyt tänään :) perjantai, 8. huhtikuuta 2011
Emina 6kk värikylvyssä
Emina 6kk värikylvyssä


Nyt on kulunut reilu puoli vuotta ja neiti on kasvanut PALJON :) Tuleehan pian jo 7kk täyteen iso tyttö jo :) Kohta kontatataan ja ja ja.. Kivaa olisi vaan pomppia ja repiä kaikki mihin yllää ja kiipeillä matalilla paikoilla mihin pääsee... :)

Meillä kevät alkaa näkymään jo :) Piha alkaa pikku hiljaa sulamaan, JEE :D Vielä vähän niin pääsee avomieheni korjaa kasvihuoneen katon, kun se romahti tossa talvempana kun tuli niin paljon lunta :/ Pikkulinnut yrittää rakentaa pesää meidän kattopellin alle ja mitäs sit vielä :)

Lupaan tulla tänne päivitteleen nyt vähän useammin :)
+ Kommentoi (0 kpl)Lisää kuulumisia perjantai, 8. huhtikuuta 2011
Emina prinsessa <3
Emina prinsessa <3


Sitten koitti lokakuun 24.päivä ja oli ristiäisten aika. Prinsessamme "alma" sain nimekseen Emina :) <3 Emina oli tuolloin 1kk ja 3pv vanha :)
+ Kommentoi (0 kpl)Prinsessa perjantai, 8. huhtikuuta 2011
Prinsessa muutaman tunnin ikäinen <3
Prinsessa muutaman tunnin ikäinen <3


Tässä ois sitten prinsessa vajaan vuorokauden ikäisenä :) (22.9.10)
+ Kommentoi (0 kpl)Täällä taas pitkästä aikaa :) perjantai, 8. huhtikuuta 2011
Heippati rallaa kaikille! En ole käynyt täällä vajaan vuoteen. On ollut mukamas niin paljon kaikkea.
Kesän olin ulkona kasvimaalla ja töissäkin piti käydä. Syksy läheni ja äitiysloma alkoi. Silloin piti laittaa vauvalle kaikki valmiiksi (kuudennen kerran) :) Laskettu aikahan oli 30.9.10 <3

Syyskuun 20. päivänä poikkesin ystäväni luo aamukahville. Kysyimme hänen vanhemmalta 3-vuotiaalta koska vauva syntyy "No huomenna"-oli vastaus. Siitä suuntasin auton kohti äitiysneuvolaa viikottaiseen tarkastukseen. Siellä neuvolatäti sanoi et en tulisi enää viikon päästä, koska "oireeni" viittasivat siihen. Sanoin hänelle että toive ajattelua :D

Kotiin päästyäni sain inspiraatioksi kitkeä kasvihuoneen vierestä n.3x5m alue. Eihän siellä ollut muuta kuin nokkosta ja ohdakkeita. Puolitoista tuntia siellä kyykin maha pystyssä. Hieman maha-asukki "Alma-Ilmari" ilmoitti olemassa olostaan, ei tainnut tykätä kyykkimisestäni.

Illemmalla saunan raikkaana, mässäiltyäni ja tv:tä tarpeeksi katsottuani pääsimme putkiaivoisenavoputkimieheni kanssa nukkumaan 23.30 :) Avomieheni nukahti samantien, kun minä vielä vaihdoin asentoa kymmenennen kerran ja ne kaikki 6 tyynyäkin oli huonosti... Kun vihdoin sain hyvän asennon, niin supisteli ja tunsin jotain märkää.

Lapsevedethän mulla sitten meni (klo23.40). Soitin äidilleni Tagetesille ja kerroin tapahtuneen. Äiti siellä puhelimen toisessa päässä laski supistusten väliä ja hermoili. Avomieheni suostuin herättämään vasta kun olin hänelle kahvia keittänyt. Kun hänet herätin vastaus oli "mitä, häh, nyt jo??" Siivosin autonkin ennen lähtöä, eihän sitä voi sotkuisella autolla lähteä synnärille. :) Noin puolentoista tunnin kuluttua päästiin lähtemään synnärille.

Matkalla oli pari pysähdystä, koska avomieheni jännitti niin paljon. Perille päästyämme ajoimme keskustaan nostaan käteistä. Sieltä menimme läheiselle 24h huoltsikalle vaihtaa seteli kolikoisksi (jotta saatiin maksettua synnärin p-paikan pysäköintimaksu). Käskin siinä avomieheni syödä vielä sämpylän ja toisenkin, ei mulla mikään kiire ollut mihinkään :D Siellä sitten annoin äidille "luvan" laittaa tänne Penttiin osioon "Jännittää, hermostuttaa ja/tai stressaa", kuinka tulevaa mummua jännittääkin :)

Kun vihdoin ja viimein suostuin menemään synnärille sisälle, eihän se ollut kuin sentia auki... Höh :/ Meidät laitettiin saliin valmiiksi, saatiin yöpyä siellä. Vaikka enhän mä mitään nukkunut, kun vasta aamulla kaikissa niissä piuhoissa keinutuolissa tunnin verran. :) Yhdeksän aikaa lääkäritäti kävi ehdottamassa jos laitettaisiin tippa nopeuttamaan supistuksia.
Siitä ne kivut sitten alkoi, mutta vasta kolmelta SUOSTUIN ottaa epiduraalin. Se päivä meni aika "sekavassa" tilassa, välillä torkkuen ja välillä hereillä, kauheesti ei muisti kuvia ole :)

Mutta sitten 19 tunnin ja 55 minuutin päästä (klo 19.53) syntyi maailman suloisin pieni tyttö <3 Oli se sen arvoista <3 Prinsessalla pituutta oli 46,5cm ja painoa 2840g.

ISO KIITOS kaikille täällä Pentissä henkisesti mukana olleille synnytyksessäni ja KIITOS kovasti kaikille onnitteluista!!!!

+ Kommentoi (0 kpl)Täällä jälleen taas. lauantai, 27. helmikuuta 2010
On tullut vähän taukoa tähän koneella oloon ku tuo koulu vei kaiken ajan. Nyt olen valmis lähihoitaja ja aika kuluu sijaisuuksia tehdessä. Paikka jossa olen on ihan mahtava. No se siitä sitten..

Tänään on ollut plussaa ja meiltä on katolta tippunut lumet / jäät etupihalle. Onneks mun ei tarvinnu niitä kolailla :) Sitä varten on tuoa raavas putkiaivoinen avoputkimies :) Piha on muutenkin niin lumen peitossa että ei se varmaan ikinä sulaa...

Kun kevät tulee niin saan laitettua kuvia uudesta kasvihuoneestani. Rakas putkiaivoinen avoputkimieheni on sen ihan omin pikku kätösin tehnyt anoppinsa neuvojen mukaan :)

Kuvia mulla ei tässä koneella olekkaan, mutta äiti lupasi mulle niitä sähköpostilla lähetellä :) Nyt yritän täällä ruveta käymään säännöllisemmin.. Riippuu siitä miten työt haittaavat. :)
+ Kommentoi (1 kpl)Vae että Talvilomaa. . . tiistai, 17. helmikuuta 2009
Meijä "autotalli"... Voi nolo :)
Meijä "autotalli"... Voi nolo :)


Mulla pitäis olla tää viikkko "talvilomaa", siinä ohessa tehden verkko- ja etätehtäviä + ne 4 jotka on tekemättä... Noh, yhtään en oo viel tehny, mut jos sit ottais itteään huomisen jälkee niskast kiinni ja rupeis tekee niit pois... Mut nyt mulla on sisaruksia yökylässä et ei kerkee :) (mukamas)

Eilen yritin lueskella puutarha lehtiä, mut ei siin paljon pystynyt keskittyy ku nuorimmainen luki ääneen kaikkia kuvatekstejä, joissa oli hänen mielestään hieno kukkanen tai jtn... Tää ilma lannistaa mua.. koko ajan vaan kylmempää (tai ainakin siltä tuntuu)... Ei tuu edes ulkona oleskeltua paljoa... Tänäänkin oon ollu ihan hiukan ulkona, mitä postia hakiessa ja kkaupungilla käydessä...

Pojatki kävi lämimäs tuohon mein "autotallin" seinään tai oveen... mahtaakohan siitä jäädä mitään jäljelle?? Se on kuitenkin hyvä varastotila, kun ei sinne sitä autoakaan mahdu... :)

Eipä tässä mitään uutta valittelujen lisäksi.... xD
+ Kommentoi (3 kpl)Nii justiinsa... tiistai, 10. helmikuuta 2009
Myyränjälkikö??
Myyränjälkikö??


Ensin sataa vettä, sitten tulee pakkanen, sit sataa lunta ja sitten kun aamulla heräsin kouluun aurinko paistoi kauniisti, mutta oli todella kylmä tuuli!!! Tulis sitten jo se kevät, jotta pääsis tekeen jotain töitä tuonne pihalle... Masentaa tuo kylmä ilma... :( Ei voi kuin haaveilla lehdistä kaikkia hienoja puutarhoja...

Tänään illalla kun tulin kotiin huomasin rappusilla pienen pienet jäljet... Ne eivät ole kissan jälkiä. Olisivatko ne myyrän jälkiä... Ne jatkuivat rappusilta sokkelin luo... He**etti jos se on ollut myyrä, mun myrkytyksistä ei oo ollu mitään hyötyä... Tai ainakaan siihen yksilöön.... :/
+ Kommentoi (3 kpl)Aloittelua... perjantai, 6. helmikuuta 2009
Kasvihuoneeni rungot...
Kasvihuoneeni rungot...


Kello 1.30 en saa unta. Odotan, että hiillos sammuisi ja saisin pellit kiinni, jotta pääsen nukkumaan.
Jos vaika se uni tulisi. Ajattelin kokeilla ja aloittaa ihan oma pikku päiväkirjaani täällä :)

Olen ostanut puolisoni kanssa oman ensimmäisen talon :) Ihanaa... Talossa pientä remonttia ja jne.
Mutta tuo minun pihani... Minun tuleva pieni puutarhani... Siinä jos jossain on työtä päästä alkuun edes aloittelemaan kasvien istuttamista ja yms.

Muuttaessamme nurmikko oli kuin ruohopelto... Kaiken maailman pensaita ristiin rastiin, ei mitään tolkkua. Kuoppia, kissan pa*kaa ja jopa koiran pa*kaläjiäkin.... Hemmetin naapurin koira... Odotas kun aidoitan pihani... Saat tyytyä omaan pihaasi... Kjeh kjeh! Eihän sisarukseni ja kummipoikani + muut kakrut voi ees leikkiä vapaasti takapihallamme... Kun sen koiran ketju yllää meidän pihalle... :( Niin ja ne myyrän kolot joka paikassa... Melkein joka askeleelta tuntui että maa vajoaa alaspäin... No nyt tuli sitten lunta ja pakkasta, kamalaa kylmää ilmaa... Pihallamme on paljon pieniä pupun papanoita, kissojen ja kanien jälkiä, sitä pa*kaa edelleen... Puskat rehottaa edelleen ja auto naarmuuntuu melkein joka kerta kun peruutan etuovelta pois... Onneksi on vanha auto.. Heh..

Eli kyllä sitä työtä keväällä on... Saada myyrät pois, aidoittaa piha (ihan jo sen typerän koiran takia), poistaa jotain puskia ja osa täytyypi siirtää rajoille naapurien katseiden esteiksi... Heh heh... (Naapuri rakas kun olen :)). Nurmikkopeltoni pitää RAIVATA... Ja onhan tuolla pihalla jotain hemmetin rojuakin.. Täytyy nekin keväällä selvittää ja hävittää... Niin ja mihin minun kasvihuoneeni tulee... Lähelle taloa mutta kauemmas tulevaa terassiamme... :) Kasvihuoneen alut minulla jo onkin... Kiitos edellisten asukkaiden, käytän pyykkitelinettänne (mikä lie) jossa on pistorasiat... :D

Lisää kuvia pikku pihastani (näin talvimaisemana) saan kun rakas äitini lainaa kameraani minulle!
+ Kommentoi (3 kpl)
[riviä: 8kpl, [kt] sivu: 1]
Mimo-san
Satakunta ,
Lähihoitaja
Antaa kaikkien kukkien kukkia vaan.
Lähetä viesti
 
Arkisto:
2011
4 (4 kpl)

2010
2 (1 kpl)

2009
2 (3 kpl)