Pujolassa
Puutarhaa en omista, mutta mulla on pala maata ja siinä kasveja periaatteella 'tuohon saa vielä tehdyksi kuopan'. Nyt tämä päiväkirja on vielä opettelua, kun olen ollyt toisella foorumilla niin kauan, että pentin käytäntö esimerkiksi kuvien suhteen on unohtunut.


Yritys ja yritys ja yritys
tiistai, 9. helmikuuta 2010
[IMG]http://i177.photobucket.com/albums/w212/eija-liisa/alap.jpg[/IMG]

Taitaa olla turhaa
+ Kommentoi (3 kpl)Yhtä juhlaa
perjantai, 5. helmikuuta 2010
Nyt se pelaa!
Ehkä tähän nyt voisi ruveta kokoilemaan jotakin juttua, jos opin tätä oikein käyttämään. Olen nyt vain niin monta tekstiä kirjoittanut harakoille, että usko tähän tietotekniikkaa horjuu.
+ Kommentoi (5 kpl)
perjantai, 5. helmikuuta 2010

+ Kommentoi (2 kpl)
perjantai, 5. helmikuuta 2010

+ Kommentoi (2 kpl)Opettelua edelleen
perjantai, 5. helmikuuta 2010
Kirjuuttelin pitkät lurinat, mutta kun yritin lähettää viestin, ei kun tallentaa merkinnän, niin kone alkoi kiroilla ja söi koko sepustuksen.
+ Kommentoi (2 kpl)
[riviä: 5kpl, [kt] sivu: 1]
pujo
Sammatti ,
Lähetä viesti
Tällä muorilla ei ole puutarhaa, vaan kasveja pitkin ketoa ja metsää ja rikkaruohostoa. Täällä ei sääret paljaana pääse mihinkään.
Olen touhunnut tässä vanhan torpan piirissä Länsi-Uudellamaalla jo 32 vuotta, ensin mökkiläisenä ja pakkastalvena 1987 tulin putkia sulana pitämään ja unohduin sille tielle - jäin eläkkeelle.
Olen keräillyt omenapuulajikkeita , virolaisia luumuja, päärynöitä,kirsikoita.
Jopa yrittelin kerätä puulajejakin, mutta se oli liian raskasta, jäi "arboretum " yrittämisen asteelle ja hirvien hoitoon tuonne alamaahan.
Sitten harrastuksen kohde olivat klematikset, pionit , pienenpuoleiset havut, kirjava- ja värikäslehtiset perennat ja pensaat.
Edellä oleva on historiaa, nyt alkavat nokkoset ja pajut olla voitolla.
 
Arkisto:
2010
2 (5 kpl)