Kristan puutarhapuuhailuja ja muita huuhailuja
Krista hoitaa perheineen puolen hehtaarin tontilla sijaitsevaa koriste- ja hyötypuutarhaansa Uudellamaalla, kakkosvyöhykkeellä. Pihamme on tuttu monelle "vanhan Pentin" aikaiselle puutarhaystävälleni. Kun aikaa muilta puuhilta jää, kerron mitä tänne "puuhastelijan puutarhaan" nykyisin kuuluu.tiistai, 23. helmikuuta 2010

+ Kommentoi (5 kpl)Arboretum Mustilassa
sunnuntai, 21. helmikuuta 2010
Lokakuista metsää Mustilassa 2009, kuva KJ
Lokakuista metsää Mustilassa 2009, kuva KJ


Vietin koko päivän Mustilan arboretumin tunnelmissa ja nyt on 160-sivuinen kuvakirja "Lumoava metsäpuisto" ulkoasun ja taiton osalta valmis. Oikolukukierros kestää todennäköisesti koko ensi viikon ja saan taas aikaa puuhailla muutakin ennenkuin paketti palaa työpöydälleni ja alan valmistella kirjaa painovalmiiksi.

Joukko Klorofyllissä ystävystyneitä Mustilan Ystäviä ryhtyi tekemään talkoilla kuvakirjaa, jonka tuotto menee yhdistyksen hyväksi. Kirja ilmestyy keväällä ja se esittelee "fyllin" Lenasen ottamin tunnelmallisin valokuvin arboretumin kasveja ja maisemia.

Itse "löysin" Mustilan vasta jokunen vuosi sitten ja ensimmäisen kerran siellä käytyäni olin täysin paikan lumoissa. Kameran kanssa tai ilman – kierros arboretumissa on kasvinystävälle silkkaa iloa. Seitsentoistavuotias kuopukseni oli mukanani istutustalkoissa viime vuonna ja hänkin jäi "koukkuun", hyvä että malttoi kotiin lähteä päivän päätyttyä.
+ Kommentoi (0 kpl)Uusi yritys saada päiväkirja toimimaan
sunnuntai, 21. helmikuuta 2010
Koekuva: Paeonia sp.
Koekuva: Paeonia sp.


Koska ensimmäinen päiväkirja ei pelittänyt teknisesti, poistin sen ja kokeilen nyt josko tämä uusi toimisi.

+ Kommentoi (2 kpl)
[riviä: 3kpl, [kt] sivu: 1]
Krista
Vyöhyke II ,
Art Director, mainostoimistoyrittäjä
Lähetä viesti
 
Arkisto:
2010
2 (3 kpl)