Viherpeukalo Tilli85:n viherpiiperrykset tai ainakin yritykset
Pientä kirjoittelua mukaan vieneestä harrastuksesta. Päiväkirjan merkinnöissä saattaa hyvällä tuurilla myös seikkailla kauhukaksikkoni Lilli ja Ninni kissat.


Ai miten niin aikaa kulunut viimeisestä kirjoituksesta :)
tiistai, 10. tammikuuta 2012
kuva


No onhan sitä aikaa vähän kulunut =) mutta asiaan heti eli uusi vuosi tullut ja uusi kasvukausi lähenee kovaa vauhtia ja vasta saatiin maahan lumetkin...
Tänä vuonna meinaan taas kokeilla jotain uutta ja jännää tai no jännää ja jännää. Eli vesimoelonia "Sweet Siberian" ja sokeri maissia. Kummankin kuvauksessa luki että sopisi juurikin meidän ilmastoomme.

Viime kesän tuttuja kasveja tulee olemaan miekkaliljat. pitihän niitäkin muutamia uusia lajeja hankkia ja varmaan hankin viellä lisääkin, vaikka miehekkeelle sanoinkin että en hankkisi.

Muutamia uusia kukkaruukkuja hankin sillä niitä alkaa olemaan aika vähänlaisesti ainankin omasta mielestä. Vanhat puiset kukkalaatikot saivat uuden maalipinnan ja voin kehua itseäni että hienoa jälkeä tuli. Laitan tähän loppuun kuvan puolivalmiista laatikosta valmiissa on kamerassa kuvat mutta kameran unohdin yllätys yllätys maalle. Laatikosta tuli lopulta hieman vaaleampi kuin kuvassa oleva
+ Kommentoi (0 kpl)
[riviä: 1kpl, [kt] sivu: 1]
Tilli85
Tiina  
Lappeenranta ,
Puutarha, eläimet, lukeminen
Lähetä viesti
Miun blogi: http://multatassun.blogspot.com/
 
Arkisto:
2012
1 (1 kpl)

2011
5 (1 kpl)
3 (3 kpl)