Viherpeukalo Tilli85:n viherpiiperrykset tai ainakin yritykset
Pientä kirjoittelua mukaan vieneestä harrastuksesta. Päiväkirjan merkinnöissä saattaa hyvällä tuurilla myös seikkailla kauhukaksikkoni Lilli ja Ninni kissat.


Päiväkirjan nimi muutti hieman nimeä ja muuta mukavaa.
perjantai, 18. maaliskuuta 2011
Tomaatit ovat itäneet. Jee sanoisinko.
Tuli eilen taas siemeniä kateltua ja pitihän sitä huutaamujutama pussi itselleen =) Amppelipetuniaa siis kylvän ensiviikolla ja parvekekurkun vuoro on hieman myöhemmin.
+ Kommentoi (0 kpl)Pistokkaita
torstai, 17. maaliskuuta 2011
Kiinanruusujen pistokkaita on tänään laiteltu multiin ja uusia pistokkaita laitettu vesilasiin juurtumaan. Toivottavasti noi pistokkaat joskus sitten jopa kukkisivat.
Pieni apurini Ninni kissa oli kyllä sitä mieltä että niissä mullissa on niin kovin kiva möyriä mutta jouduin hänet häätämään kauemmas jotta edes osa pistokkaista säilyi ehjinä.
Saas nähdä mitä seuraavaksi keksin
+ Kommentoi (0 kpl)Jospa nyt
keskiviikko, 16. maaliskuuta 2011
Kevät etenee sutjakkaasti ja kylvöksiä tehty joidenkin onnistumatta. Kylvetty on
Amppeli tomaattia
Tupakkaa kolmea eri lajia
Keijunmekkoa josta iti YKSI ainut siemen =)

Viellä olis kylvämättä noita auringonkukkia ja avomaan kurkkuja mutta kyllähän tässä viellä kerkeää.

Kovasti tota pihaa olen suunnitellut muuttavani edes kasvien osalta ja olen tullut siihen tulokseen että kuunliljat saavat lähtöpassit työpaikan kukkapenkkiin ja miulle tulee päivänliljoja tilalle. Niitäkin yritän siemenestä kasvatella mutta enköhän mie kaupastakin juurakoita käy ostamassa. Päivänliljoja on kyllä niin monen eri värisiä että ne saa miun pienen (Hih) pään ihan pyörälle mutta enköhän mie omat suosikit tule sieltäkin löytämään.

Huonekasvien saralle kuuluu hyvää. Kiinanruusut ovat lisääntyneet ja sain niitä kerrottuja punaisia kiinareita joita NIIIIIIN kovasti himoitsin. Tänään 16.3 vein työpaikalle yhden kiinanruusuistani väriltään tämä yksilö oli kauniin oranssi.

+ Kommentoi (7 kpl)
[riviä: 3kpl, [kt] sivu: 1]
Tilli85
Tiina  
Lappeenranta ,
Puutarha, eläimet, lukeminen
Lähetä viesti
Miun blogi: http://multatassun.blogspot.com/
 
Arkisto:
2012
1 (1 kpl)

2011
5 (1 kpl)
3 (3 kpl)