Alottelua
Alottelen tässä sitä kasvattelua. Mulla ei siis ole mitään vielä.


Minikasvarit
lauantai, 23. huhtikuuta 2011
Me siivottiin tossa toissapäivänä etu- ja takapihaa, ja tossa aidan troisella puolella on tommonen kukkapenkki. Siinä kukkapenkin vieressä, oli edellisen asukkaan meille jättämät kolme minikasvaria, ja Biolanin altakastelumultaa. Siinä oli myös kukkaruukku (Lasisia) Minikasvareissa on kyllä reikä pohjassa =(
+ Kommentoi (0 kpl)Multaa luvassa
perjantai, 18. maaliskuuta 2011
Saan ehkä ensi viikolla multaa. Millaista taimimultaa olisi hyvä ostaa ? Jos on jotain suosituksia niin vinkkiä vaan tulemaan. Nyt alan kirjoittelemaan useammin tänne päiväkirjaan. Itse en vielä tiedä niin paljoa näistä hommista, enkä oikein osaa käyttää sivustoa hyvin.
+ Kommentoi (1 kpl)Varma ?
perjantai, 18. maaliskuuta 2011
Meillä oli paprikaa, josta leikattiin siemenkota pois. Otin siemenet talteen, ja äiti sanoi, että täytyisi laittaa siemenet märkään paperiin, jotta ne alkaisivat itää. Onko se niin ? Vai pitääkö ne kuivattaa ? En ole tehnyt niille vielä mitään. Apua. Kiva jos vinkkejä tulee tähänkin =)
+ Kommentoi (0 kpl)Keräilyn aloitus
maanantai, 14. maaliskuuta 2011
Mulla ei ole vielä mitään. Alan nyt keräämään jogurttipurkkeja ja maitotölkkejä pestyinä. Laitan niihin multaa, reiät pohjaan, kerään aluslautasiksi sopivia purkkeja, ja sitten vain siemenet "ruukkuihin" ja kastelua. Kierrätys on paljon halvempaa kuin kaiken osto. Olisi myös kiva jos lähettäisit vinkkejä, koska en siis ole mikään "hyvä"
+ Kommentoi (5 kpl)
[riviä: 4kpl, [kt] sivu: 1]
Jennanen
Se juniori puutarhuri Jennanen
Lähetä viesti
 
Arkisto:
2011
4 (1 kpl)
3 (3 kpl)