Kasvihuoneprojekti
Tee se itse- tyyliin toteutettu unelma kasvi-viherhuoneesta, projekti joka alkoi paperisuunnittelulla 2009 ja nyt pikkuhiljaa unelma nousee pihalle. Minusta sen verran, olen 55 v nainen pääkaupunkiseudulta ja asustelen rintamamiestaloa yhdessä koiran kaa ja lapset jossain maailmalla :). Tontti on t


Lunta odotellen
tiistai, 20. joulukuuta 2011 , klo: 23:45   , C°


Rakennusprojekti jatkuu talvellakin :)
Rakennusprojekti jatkuu talvellakin :)


Jouluviikko aluillaan ja pihapiiri tasaisen kurainen ja kaikki ne ihanat lehtien syysvärit on nyt sellasta tasaisen ruskeeta mömmöä. Mutta ilma ei tässä kohtaa tätä kaupunkieläjää masenna vaan hyvällä syyllä saa sytytellä kynttilöitä ylt ympäriinsä sisä- ja ulkotiloihin ja tunnelman luominen on päivittäistä joka iltaakohden vain tuntuu kiihtyvän. Ihanaa aikaa !

Olen huomannu että tässä ollaan sellanen "lyhtyfriikki" ja vaikka joululyhdyillä on jo paikkansa pihalla, niin silti tutkailen uusia "pimeitä" kohtia joihin sit hyvällä syyllä voin taas nakata kepin pystyyn ja hankkia siihen uuden lyhdyn.

Joulun lahjat, ne muutamat, on hankittuna ja tänään lähti pojalle joulukassi oikeen Kiinaan asti. Pekingissä lämpöö samat kuin meillä. Onnistuin virkkaamaan sellaset villaiset lapaset ja jotain muutakin krääsää meni kassiin mukaan jouluiloa tuomaan sinne kaukomaan opiskelijoille. Sitten tuli mailia jotta koulusta lomaa ja suuntaavat tyttöystävän kanssa Indonesiaan jollekki sukelluslomalle...keskilämpötila kohteessa n. +28, sekä ilma että vesi. Siellähän ne lapaset ovatkin sitten tarpeen :)

Lasimajassa, kuten kasvihuonetta nyt nimitellään, on nautittu muutamia glögejä ja kovasti kyllä olis mukava saada vähän lunta majan ympärille. Pakkanenkin riittäis niin voisi kyhäillä "lumilyhtyjä" tuonne tummaan maahan.
Ollaan nyt kuitenkin tyytyväisiä tähän mitä on ja luodaan joulutunnelmaa vanhojen perinteiden mukaan.

Kaikille toivotetaan rauhallista ja maukasta Joulua
+ Kommentoi (0 kpl)
[riviä: 1kpl, [kt] sivu: 1]
Viiru56
Helsinki ,
Kaikki mitä omilla käsillä voi saada aikaan..puutarhahulluus...
Lähetä viesti
 
Arkisto:
2014
1 (2 kpl)

2013
1 (4 kpl)

2012
5 (1 kpl)
2 (1 kpl)
1 (2 kpl)

2011
12 (1 kpl)
11 (1 kpl)
10 (1 kpl)
9 (3 kpl)
8 (4 kpl)
7 (15 kpl)
6 (20 kpl)

Yleiskuvat/pohjakuvat:


Kuvagalleria ->>