Päätoimittajan päiväkirjat
Päivät pitkät ajatukset pyörivät puutarhassa ja sen hoitamiseen liittyvissä asioissa; niin töissä kuin vapaa-aikanakin!


Kesän kukkaloistoa istutettu (muistettava suojata hallan uhatessa)
maanantai, 28. toukokuuta 2012
Ruusu ja kotkansiipi yhdessä.
Ruusu ja kotkansiipi yhdessä.


Viikonloppuna istutuspuuhiin innostuneena laitoin myös kesäkukkaistutuksia kuntoon. Toki tuo hallanvaara vielä on olemassa, mutta pitää sitten vain muistaa siirrellä niitä sisälle tai suojata ulkosalle....
+ Kommentoi (0 kpl)Marraskuussa kärhöt ne kukkivat...
keskiviikko, 16. marraskuuta 2011
kuva


Sisääntulon vieressä kasvaa alppikärhöjä ja jalokärhöjä ruukuissa - ja ne jaksavat vieläkin ilahduttaa kukillaan.
+ Kommentoi (2 kpl)Kesäkuvia -kisailussa ihania kuvia
keskiviikko, 16. marraskuuta 2011
kuva


Tänään on suorastaan tulvinut ihanan kesäisiä kuvia sähköpostiini! Siinä se aika on sitten mukavasti kulunutkin niitä lisäillessä. Lisäksi kävin tuolla Facebookin puolella laittamassa linkin, niin kaikki puutarhaihmiset huomaavat käydä katselemassa kauniita kuvia.

Päivä on muuten ihanan aurinkoinen - onneksi tuosta valosta saa nauttia edes näin ikkunan ääressä. Pakkasen puolella oltiin silti jo aamulla - onneksi puoliso vaihtoi eilen talvirenkaat autoon. Olettehan te kaikki saaneet jo nastat alle?
+ Kommentoi (0 kpl)
[riviä: 3kpl, [kt] sivu: 1]
päätoimittaja
Lähetä viesti
Hei,
Olen ihminen, joka on sydämeltään puutarhuri; nautin mullan kosketuksesta, tuoksusta, kasvun seuraamisesta ja kauniista maisemista.
Kaikki osaamiseni pohjautuvat omiin kokemuksiini ja kokeiluihini; perusfaktat kumpuavat yo-puutarhurin (laaja; puisto, kh-viljely, kukkakauppa ym.), ympäristönhoitajan (metsä ja luonnonkasvit) ja maisemantutkijan (FM: Koko maisema eri kerroksineen; paikan historia, ihmisen vaikutus ja jäljet, kasvillisuus ennen, nyt ja tulevaisuudessa) opinnoistani.

Nyt olen käytettävissänne Puutarha.netin päätoimittajana; ottakaa rohkeasti yhteyttä kaikissa Puutarha.nettiä koskevissa asioissa. Kertokaa ideanne, jakakaa ajatuksenne ja mainitkaa murheenne - yhteistyöllä saamme aikaan kaikkia kotipuutarhureita ja alan asiantuntijoitakin palvelevan, kiinnostavan sivuston!

Aurinkoisin terveisin,
Saija Rimpelä
 
Arkisto:
2012
5 (1 kpl)

2011
11 (2 kpl)

Yleiskuvat/pohjakuvat:


Kuvagalleria ->>