Blondin parveke


Odottelua
torstai, 2. helmikuuta 2012
Nyt ei ole kovin keväinen olo, hrrr! Tuo sää vähän helpottaa tätä kylvötuskaa, vielä pitää odotella yli 7 viikkoa. Toisaalta kyllä tuo ihana auringon paiste on aika keväistä (kun pysyy sisällä sitä katselemassa), paistaa vaan niin pienessä kulmassa, että kaikki pölyt ja tahrat näkyy.

En sitten malttanut odottaa siemenien tuloa Stockalle, kun K-Raudassakaan ei ollut paljoakaan niitä mitä halusin vaan tilasin Exoticilta. Tuskin helpottaa siemenien tulokaan, mutta voipi ainakin hypistellä. Aika kallista oli kyllä noin, kun tilasi kaikkea kerralla, useimmiten olen ostanut siemeniä tipoittain sieltä täältä niin ei ole tullut yhteenlaskettua mitä oikein maksaa. Toivottavasti vaan isäntä ei huomaa postiennakkolappua ennen minua, saattaappi tulla sanomista. No täytyy sitten selitellä, että on noita nyt moneksi vuodeksi ja ensivuonna tilata työpaikan osoitteeseen.

Kyllä saa vähän narrata siippaa, kun kasvit on kyseessä. Eikä ehkä kannata ihan vielä ehdotella, että tänä keväänä laittaisin kylvöt jatkohoitoon isännän huoneeseen, siellä kun on vähän viileämpi kuin muualla.

+ Kommentoi (1 kpl)
[riviä: 1kpl, [kt] sivu: 1]
Krassialma
Helsinki , Suomi
Lähetä viesti
 
Arkisto:
2012
2 (1 kpl)
1 (5 kpl)