Ulkomaan matkat
Kirjoitan ja laitan valokuvia ulkomailla käymistäni paikoistamaanantai, 4. maaliskuuta 2013 klo: 05:00  , -24 C° , klo: 13:00   , -6 C°


kuva


Melkolailla otti eilen voimille perinteinen Susihiihto. Matka oli 30 km. Matkan varrella oli runsaasti jyrkkiä mäkiä, jotka olin aikaisemmista hiihdoista jo unohtanut, koska aikaa on vierähtänyt yli 20 vuotta. Sisulla hiihdin loppuun saakka, vaikka puolessa välissä hiihtäminen alkoi tuntua jo melko raskaalta. Oli ihanaa laskea pitkät mäet alas. Mukavaa tämä valoisuus, kun ei illallakaan tarvitse kävellä otsalampun kanssa, mutta toki heijastinliivi on vakiovaruste. Kiva taas suunnitella pihan istutuksia.
+ Kommentoi (0 kpl)
maanantai, 25. helmikuuta 2013 klo: 05:30  , -14 C°


kuva


Upea aurinkoinen päivä tulossa. Lähden tänään jo melko aamusta hiihtämään ja otan kameran mukaani. Madeiran matkasta ei tullutkaan mitään, koska siellä on ollut melko paljon hyttysistä tarttuvaa fengue-kuumetta. Matkakumppanillani on sen verran vakavia sairauksia ennestään, että matkanjärjestäjät eivät ollenkaan suositelleet sinne lähtöä. Siirsimme matkan Gotlantiin ja Visbyhyn, joka on heinäkuussa.
+ Kommentoi (0 kpl)
tiistai, 15. tammikuuta 2013 klo: 09:00  , -10 C° , klo: 15:00   , -11 C°


kuva


Olen viikon verran hiihdellyt metsämaisemissa. Yritän kohottaa kuntoani maaliskuun alkupuolella olevaan hiihtotapahtumaan, jossa ei kuitenkaan kilpailla. Maaliskuussa on myös talviloma ja aikomus on mennä hyvän ystäväni kanssa matkalle. Puutarhan suunnittelua on myös mielessä. Ehkä en tänä keväänä kovin paljoa osta siemeniä, vaan hankin puutarhurilta taimet. Kyllä purkista viime vuotisia samettiruusun, kehäkukan ja krassien siemeniä kuitenkin löytyy.
+ Kommentoi (0 kpl)
lauantai, 29. joulukuuta 2012

+ Kommentoi (3 kpl)Joulupäivänä
tiistai, 25. joulukuuta 2012
kuva


Hei! Pakko oli avata toinen päiväkirja, koska edelliseen en pystynyt mitään kirjoittamaan se ei jollain lailla onnistunut ollenkaan. Nyt joulunaikaan tulee mieleen viime keväinen matka Israeliin. Oli ihana nähdä paljon historiallisia paikkoja, mistä on aikaisemmin lukenut ja uutisista seurannut. Joitakin pamahduksia silloin kuului Syyrian puolelta, mutta Israelissa oli erittäin rauhallista, vaikka paljon sotilaita liikkuikin.
+ Kommentoi (0 kpl)
[riviä: 5kpl, [kt] sivu: 1]
Eila
perushoitaja
puutarhanhoito, tanssi
tekemällä oppii
Lähetä viesti
 
Arkisto:
2013
3 (1 kpl)
2 (1 kpl)
1 (1 kpl)

2012
12 (2 kpl)