Siemenistä kukkaloistoon
On aika elämässä saada aikaiseksi jotain luonnollista ja kaunista.


Vielä
torstai, 13. maaliskuuta 2008
kuva
Lisää
torstai, 13. maaliskuuta 2008
kuva
Lisää
torstai, 13. maaliskuuta 2008
kuva
Kuvia
torstai, 13. maaliskuuta 2008
kuva
Kuvaukset keskeytetty.
lauantai, 1. maaliskuuta 2008
Olen ostanut liian hyvän kameran. Tuolla se on isännän käytössä,tekee videokuvaus studiota ja kameralla on käyttöä.Hän myös ottaa valokuvia, hienoa että olen kerrankin osannut ostaa jotain omin päin, joka isännälle kelpaa.
odotan että tänään sataisiin kuvata vähän lisää, kunhan saan irrotettua mieheni siitä kamerasta.

Hän ei ymmärrä miksi kuvaan siemenpusseja. Eeva-tyttöni siihen heti sanoi, että siksi, kun kukkia ei vielä ole.
Siemenpusseilla on hyvä harjoitella, kun niissä on se kiiltävä pinta.Saan heti alussa sellaista harjoittelua, että joudun moneen kertaan kokeilemaan eri vaihtoehtoja.

No, mulla on japanilais buumi menossa.Sain omat tiat sisältä kukilleni ja varovasti aloittelen japanilaistyylisen "sisustuksen". Tämä niihin tiloihin, mihin laitan omat sisäkukat, Kurjenkämmekät ja miniorkideat.Bonzai-puu/ puut on suunnitelmissa. Ostin tossa päivänä sellaisen eidän pojalle tupaantuliais lahjaksi.Hänellä on myös sama ihastus ja iehenikin tykkää.Itse asiassa hän tunti sitten tuli sisälle puu kädessään, sitä oli sitten kuvattu uudessa studiossa.
meillä on myös musiikki studio, jossa äänitetään musiikkia ja nyt alkavat tekeen musiikki videoita.
On tietysti videokamera siihen hommaan, mutta jotenkin tuo minun kamerakin sinne vietiin.

Kun meillä on paljon tätä tonttia ja pensaita olen suunnitellut, on kiva kun voi omia ielihalujaan toteuttaa.Daalioita kun tilasin paljon, saan niitä tänne muutamia ja pionien kauneus koristaa tonttiamme ainakin ensivuonna. Niissä on niin muhkeat värit että varmasti näkyvät kauas.


Köynnöksiä laitan varmasti jokaiseen sopivaan kohtaan, villiviiniä ei ole. Sitä haluaisin ulkorakennuksen päätyseinään.
Tässä tämän hetken ajatuksia.


Alku
lauantai, 23. helmikuuta 2008
Nyt on se vaihe, että vasta opettelen niin kuvausta, kuin tänne liittämistä.Molemmat onnistuvat toisella lailla esim.vuoden kuluttua.
Orvokeissahan ei paljon arvuuttelemista olekkaan.Jostain piti alkaa.Orvokkeja on niin erilaisia, nämä olivat passelisti käsillä.
Siemenpusseja siksi, koska tässä viimeisessä erässä oli erikoisen näköisiäkin kukkia.Ne erikoisemmat ovat vasta tulossa.
Eihän mulla kukkivia olekkaan, muutama orkidea.

Päiväkirjani on hyvä opettelupaikka, kuvaan ja katson miltä se näytää täällä.

Kuvia arvuutteluun
perjantai, 22. helmikuuta 2008
kuva
Lisää arvuuttelua
perjantai, 22. helmikuuta 2008
kuva
Kuvaryhmän viimeinen, tänään
perjantai, 22. helmikuuta 2008
kuva
Kevään odottelua
lauantai, 2. helmikuuta 2008
Siellä ovat siemenet kauniisti peitetty valkoisella peitteellä, lumella.Uusia laitan kun tulee siemenkirjeistä, on nyt sitä luppoaikaa, jota olen alkanut täyttelemään.
Uutta siemenluetteloa teen aakkosjärjestyksessä. En ole päässyt a-kirjainta edemmäs, en edes loppuun, kun samalla haalin tietoa siitä minkä kirjaan.
minulla sattui itämään muutamat siemenet, siitä kirjoitinkin aiemmin.Olen mielissäni siitä että niiden nimet alkaa a-kirjamella.
Omasta mielestäni olen pienellä aikavälillä oppinut tosi paljon, se riittää minulle.mulla on koko elämä aikaa opiskella mitä haluan.

Sain potkua eräältä Penttiläiseltä englannin opiskeluun, kun sitä en hallitse ollenkaan.
Kun minulla on oikeanlainen motiivikin, tulevaisuutta ajatellen, varmasti opin sen verran että pärjään sillä tietyissä ympyröissä.Vielä jos käy niin, että joudun myöhemmässä vaiheessa käyttämään englannin kieltä keskustelussa, harjaannun siinäkin.Tottakai haen tilanteita joissa pääsen käytännössä hyödyntämään oppimaani.

Minulla on yksi noista taimipurkeista isompi ruukku, jossa on aika paljon taimia.Harventaa pitää, mutta kun en halua hukkaankaan heittää, koulin niitä muihin purkkeihin.
Se pois heittäminen tulee sitten siinävaiheessa, jos alkaa olla oikein paljon niitä.
Nyt vielä on niin uutta että kokeilen jos kasvaisivat pikkupurkeissa.

Tänään tulin kaupungilta plantagenin kautta ja sieltä löytyi reppana orkidea.Kysyin paljonko tästä pyydetään. Neljä euroa oli oikea hinta, tämä oli alennuskorissa. Eurolla sain sen ja pika pikaa hoitoon se kotiin. En voi vastustaa noita raaskuja, aina pitää kokeilla ensin kaikkensa.Sitten jos se ei virkoa, onhan ainakin yritetty.
Tästä sitten opiskelemaan vaan ja jatkan kun kirjotuttaa.Aika luopua orvokista.
perjantai, 25. tammikuuta 2008
Ei tarvitse enää pitää yhtä kukkaa esillä, kaikille jotka sen näkivät, tuli varmaan selville että olen todella ihastunut tähän orvokkiin.
Onhan niitä kauniita enemmänkin, miettimistä on, mikä seuraavaksi.
Ostin hyvältä kuvaajalta digikameran, erittäin hyvän. käytetyn.Aina parempi jos ammattikuvaaja on sillä tohtinut kuvia ottaa aikamoisen määrän ja hyväksi havainnut, se on paras takuu.
Sitäpaitsi pidän reiluista kauppamiehistä tai naisista.

Kun vaan saisin kuvata sillä.Mieheni vei tuonne harrastustupaansa mennessään, se on myös hyvä asia.Silloin hän on naisen kaupan hyväksynyt, epäilee välillä että minut saa ylipuhuttua ja jopa huijattua, kun olen sellainen sinisilmäinen. Onhan siitä nyt näyttöäkin kun kerroin jollain palstalla joutuneeni huijarin uhriksi. Silloin menetin 2000 suomen markkaa.

Mites nyt kamerasta pomppas huijareihin.Kuitenkin isäntä, joka on ollut kuvauksesta kiinnostunut nuoresta asti, tykästyi siihen, se on vielä niin monipuolinenkin.
Nyt sitten on luvassa kuvia kukista. Tai siemenpusseista.

Kukka kukkia on vaan orkideoista ja joulutähdestä. Joulutähti tiputti melkein kaikki lehdet, yksi tais jäädä.Nyt tulee pikkuisia lehden alkuja, kun olen hoitanut sitäkin.
Hyasintit kasvaa rehotti niin että varret vaan poikki.Eikös ruvennut pukkaamaan uutta lisää.Kuma kun ne kasvaa joiden ei tarvis, mutta kun odotan nupun aukeamista orkidealta, ei millään.

Minä se sitten pistin kylmään melkein kaiken. Mitähän se vaikuttaa mun kukkaloistoon. Sen verran kylvin että jos joku menee pieleen, ei harmita, mutta tosiaankaan montaa en halua hukata.

Kertokaapa omia kokemuksia vuosien varrelta, oletteko kylväneet vääriä siemeniä lumen alle ja mitä on tapahtunut.Jään odottelemaan, josko joku kirjoittelis kommentteja.


[riviä: 191kpl, [kt] sivu: |<  << 8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20 >>   >|]
Tähdikki
Lukeminen, kirjoittelu, musiikki
Vaikka läpi harmaan kiven
Lähetä viesti
Perusteellinen, teen sitten mitä tahansa.Kaivan totuuden esiin maksoi mitä maksoi.Aitoutta ja luonnollisuutta kaipaan eniten.Arvostan suuresti kaikkia joiden kanssa teen yhteistyötä tai olen muuten tekemisessä.Olen sitä mieltä että sydämmestään antava saa monin verroin joskus takaisin päin, tavalla tai toisella.Itseensä päin vetävä löytää sen vielä edestään.
 
Arkisto:
2010
11 (26 kpl)
10 (12 kpl)
9 (9 kpl)
8 (11 kpl)
7 (11 kpl)
6 (10 kpl)
5 (8 kpl)
4 (4 kpl)
3 (5 kpl)
2 (7 kpl)
1 (10 kpl)

2009
12 (8 kpl)
11 (12 kpl)
10 (16 kpl)
9 (9 kpl)
8 (14 kpl)
7 (5 kpl)
6 (17 kpl)
5 (14 kpl)
4 (16 kpl)
3 (24 kpl)
2 (23 kpl)
1 (14 kpl)

2008
12 (27 kpl)
11 (6 kpl)
10 (18 kpl)
9 (37 kpl)
8 (36 kpl)
7 (1 kpl)
6 (26 kpl)
5 (9 kpl)
4 (2 kpl)
3 (13 kpl)
2 (5 kpl)
1 (11 kpl)

2007
12 (14 kpl)
11 (1 kpl)

Linkit:
02