Pensseli on historiaa!

Boschin uudella maaliruiskulla olet valmis kolme kertaa nopeammin kuin pensselillä maalatessasi – ja lopputulos on entistä parempi. Maaliruisku on ihanteellinen apuväline kaikenlaisiin maalaustöihin ja sopii mitä erilaisimman viskositeetin omaaville maaleille mahdollistaen ruiskutusmäärän tarkan annostelun. Ergonominen muotoilu ja kevyt paino tekevät näistä tuotteista erityisen käytännöllisiä ja miellyttäviä käyttää.

Maalisuihku voidaan säätä pysty- tai vaakasuoraan maalaamiseen tai pisteentarkkaan ruiskutukseen. Maali levittyy tasaisesti, ilman pisaroita tai valumia. Maaliruisku soveltuu myös öljyämiseen. Puutarhakalusteiden, terassien ja aitojen öljyäminen on nyt helppoa!
Bosch-konsernin sähkötyökaluliiketoiminta on maailman markkinajohtaja sähkötyökaluissa ja sähkötyökalujen tarvikkeissa. Tärkeimmät menestystekijät ovat innovaatiovoima ja -vauhti. Bosch-sähkötyökalut tuo markkinoille vuosittain yli 100 uutta tuotetta. Bosch parantaa elämänlaatua tarjoten innovatiivisia ja hyödyllisiä ratkaisuja.

Palvelut


Ajankohtaista


Video


Tuotteet


Seurantakohteet


Katso aiheeseen liittyvät uutiset

Videot ja TV-esitykset

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää