ISOVER yläpohjan eristeet

ISOVERin kuormitusta kestävistä kattoeristeistä on helppo valita kuhunkin käyttöön sopiva lämmöneriste. Käytettävissä on yksinkertainen tuotevalikoima, mikä helpottaa oikean tuotteen valintaa. Käytettävä kattorakenne ja ympäristön aiheuttamat kuormitukset määrittelevät käytettävälle lämmöneristeelle asetettavat vaatimukset. Lasivillaeristeillä eristettyjen kattojen toimivuudesta on hyviä kokemuksia jo kymmenien vuosien ajalta.

ISOVER Puhallusvilla on pääasiassa lämmöneristyslevyjen valmistuksen yhteydessä ylijäävästä materiaalista valmistettua mineraalivillaeristettä. Palamatonta (VTT Tuotesertifikaatti VTT-C-3786-09) ISOVER Puhallusvillaa suositellaan käytettäväksi vaakarakenteisten yläpohjien eristämiseen.

ISOVER Puhallusvillan painuma on 5% ja koska painuma tapahtuu välittömästi, haluttu paksuus voidaan puhaltaa yhdellä kerralla. Puhallusvilla sopii sekä uudisrakennuksiin että vanhojen rakennusten lisälämmöneristykseen.


Yläpohjan eristäminen

Vanhan rakennuksen yläpohjan lisäeristys

Ennen lisälämmöneristystä on vanhojen rakenteiden kunto ja materiaalit selvitettävä. Tämän jälkeen tutkitaan rakenteiden lämpö- ja kosteuskäyttäyminen. Rakenteesta on tutkittava, ettei siinä ole kosteuden tiivistymisvaaraa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että vesihöyryn läpäisevyyden kannalta rakenteen tulee harventua sisältä ulospäin mentäessä.

Ohjeet, ohjelmat ja laskurit

Materiaalipankki

Seurantakohde


Katso aiheeseen liittyvät uutiset

Videot ja TV-esitykset

Asiakaspalvelu ja jälleenmyyjät

TUTUSTU MYÖS