BMI Ormax -kattoturvatuotteet ja tarvikkeet

Vesikatto on kokonaisuus, joka muodostuu sekä varsinaisesta katemateriaalista että siihen erityisesti suunnitelluista kattotarvikkeista. Toimivaan kattoon tarvitaan aina katemateriaalin lisäksi myös läpivientejä, tiivisteitä ja mm. rakennusmääräysten mukaiset kattoturvatuotteet, kuten lumiesteet talven varalle. Oikein asennetut tiivisteet takaavat katon tiiviyden ja yhteensopivat läpiviennit varmistavat katon toimivuuden.

Jokainen rakennus ja katto on ainutlaatuinen. Terveyden ja turvallisuuden takaamiseksi on sen vuoksi erityisiä lakeja, määräyksiä ja suosituksia, jotka helpottavat hyvien ratkaisujen löytämistä niiden katon osien suunnittelussa, joille tällä voi olla merkitystä.

BMI Ormax-tuotteet Rakentaja.fi-verkkokaupassa

Tietoa kattotarvikkeista

Kattotarvikkeet

Hyvä katto ei synny vain kattotiilistä. Tässä kohdassa on tarjolla katon toiminnan takaavia tarpeellisia tuotteita sekä tuotteita, jotka helpottavat työn tekemistä tai pidentävät katon käyttöikää. Kattotarvikkeita ovat mm. erilaiset kiinnikkeet, läpiviennit, tiivistystuotteet, kattoturvatuotteet sekä sadevesijärjestelmät.

BMI Ormax-tuotteet Rakentaja.fi-verkkokaupassa

Muut tuotteet

Seurantakohde

Löydä katollesi tekijä!

TUTUSTU MYÖS