Keraamiset Penter -pihatiilet

Keraamiset Penter -pihatiilet valmistetaan samoja vanhoja tiilenpolttoperinteitä vaalien kuin käsinlyödyt Terca-julkisivutiiletkin. Pihatiilien vedenimukyky on kuitenkin julkisivutiiliä paljon pienempi, minkä ansiosta ne kestävät hyvin myös vaativia suomalaisia sääolosuhteita. Penter -pihatiilet soveltuvat sekä puutarha-alueiden että muunkin pihapiirin elävöittämiseen.

Keraamisilla pihatiilillä päällystetty ympäristö patinoituu kauniisti vanhetessaan. Keraamiset pihatiilet näyttävät viehättävän patinoituneilta ja antiikkisilta. Niissä on tiilen luonteesta johtuvaa pinnan, muodon ja värin vaihtelua sekä mittapoikkeamaa hieman enemmän kuin perinteisissä pihakivissä. Tiilet ovat säänkestäviä ja niille on tehty vaadittavat säärasitustestit.
Penter-pihatiilet on valmistettu luonnon savesta ja hiekasta, joilla aikaansaadaan niiden luonnollisen rustiikki muotovaikutelma. Ne ovat korkealaatuisia ja kestäviä. Ne pitävät hyvin värinsä ja kestävät kolhuja. Niiden pinta on helppo puhdistaa ja ne kestävät vaativissakin ympäristöolosuhteissa vuosikymmeniä.

Pihatiilimallisto


Esitteet


Katso asennusvideo


Katso referenssikohteita


Katso aiheeseen liittyvät uutiset