Bosch Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu kerää lämpöä ulkoilmasta ja levittää sen taloon tehokkaasti sisäyksikön avulla. Se on täydellinen ratkaisu erityisesti sähkölämmitteisiin taloihin sekä vapaa-ajan asuntoihin. Jos tilaratkaisu on avoin, ilmalämpöpumppu mahdollistaa parhaimmillaan yli 50 prosentin säästöt lämmityskustannuksissa. Matalat asennuskustannukset mahdollistavat nopean takaisinmaksuajan. Se tasoittaa sisälämpötilaeroja ja puhdistaa huoneilmaa. Kesällä laite tuottaa miellyttävää jäähdytysilmaa. Ilmalämpöpumppu ei tuota lämmintä käyttövettä.

Energiatehokkuus on nykyisin keskeinen aihe, kun keskustellaan ilmaston muutoksista, luonnonvarojen suojelemisesta ja lämmön ja energian taloudellisesta hankkimisesta. Tulevaisuutemme riippuu tietyssä määrin taidoistamme hyödyntää tehokkaasti käytettävissä olevia energialähteitä. Ilmalämpöpumppu toteuttaa toiveen pienemmistä energiakustannuksista ympäristöä ja ilmastoa säästävällä tavalla.

Ilmalämpöpumput pohjoisiin olosuhteisiin

Bosch Compress 7000 AA ja 5000 AA on suunniteltu toimimaan tehokkaasti ympäri vuoden myös erittäin kylmässä ilmastossa. Lämpöpumppua voi käyttää lämmitykseen -30 °C lämpötilaan saakka ja säästää parhaimmillaan lämmityskuluissa jopa yli 50 %.

Tutustu laitteisiin


Tilaa maksuttomia esitteitä

Voit tilata seuraavat esitteet:
Bosch Lämpötekniikka
Bosch-maalämpöpumput

Tilataksesi esitteitä sinun tulee olla Rakentaja.fi -jäsen sekä olla kirjautunut palveluun. Jäseneksi liittyminen ilmaista. Liity jäseneksi tästä.

Jälleenmyyjät & huolto

Voit tilata maksuttoman esitteen tai ladata sen pdf-muodossa


Katso aiheeseen liittyvät uutiset

TUTUSTU MYÖS