Bosch Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu kerää lämpöä ulkoilmasta ja levittää sen taloon tehokkaasti sisäyksikön avulla. Se on täydellinen ratkaisu erityisesti sähkölämmitteisiin taloihin sekä vapaa-ajan asuntoihin. Jos tilaratkaisu on avoin, ilmalämpöpumppu mahdollistaa parhaimmillaan yli 50 prosentin säästöt lämmityskustannuksissa. Matalat asennuskustannukset mahdollistavat nopean takaisinmaksuajan. Se tasoittaa sisälämpötilaeroja ja puhdistaa huoneilmaa. Kesällä laite tuottaa miellyttävää jäähdytysilmaa. Ilmalämpöpumppu ei tuota lämmintä käyttövettä.

Energiatehokkuus on nykyisin keskeinen aihe, kun keskustellaan ilmaston muutoksista, luonnonvarojen suojelemisesta ja lämmön ja energian taloudellisesta hankkimisesta. Tulevaisuutemme riippuu tietyssä määrin taidoistamme hyödyntää tehokkaasti käytettävissä olevia energialähteitä. Ilmalämpöpumppu toteuttaa toiveen pienemmistä energiakustannuksista ympäristöä ja ilmastoa säästävällä tavalla.

Ilmalämpöpumput pohjoisiin olosuhteisiin

Tutustu laitteisiin


Tilaa maksuttomia esitteitä

Voit tilata seuraavat esitteet:
Bosch-ilmalämpöpumput
Bosch Lämpötekniikka
Bosch-maalämpöpumput

Tilataksesi esitteitä sinun tulee olla Rakentaja.fi -jäsen sekä olla kirjautunut palveluun. Jäseneksi liittyminen ilmaista. Liity jäseneksi tästä.

Jälleenmyyjät & huolto

Voit tilata maksuttoman esitteen tai ladata sen pdf-muodossa


Katso aiheeseen liittyvät uutiset

TUTUSTU MYÖS