Colornova Oy - Rust-Oleum Industrial -maalit

Rust-Oleum Industrial -tuotteita on saatavilla nyt Suomesta!

Rust-Oleumin valikoimasta löytyy erinomaiset ratkaisut korroosiota vastaan monelle eri pinnalle. Tuotteet on suunniteltu tekemään työstäsi helpompaa, vähentämällä esikäsittely- ja levitysaikaa sekä pidentämällä huoltoväliä vuosiksi eteenpäin. Rust-Oleum tarjoaa suojaamisen osaamista jo vuodesta 1921, jolloin skotlantilainen laivan kapteeni Robert Fergusson kehitti kalaöljyyn pohjautuvan maalin, joka ei haissut pahalle, kuivui yön yli ja esti ruosteen muodostumista.

Rust-Oleum Industrial Kunnossapito - tuoteryhmästä löytyy tuotteita kaikille hankalille pinnoille, kuten ruostuneelle, suuren kuumuuden kuormittamille sekä erilaisille metallipinnoille. Hard Hat Sprayt tarjoavat yhdessä CombiColor -tuotteiden kanssa hyvän valikoiman pohja- ja pintamaaleja lähes kaikille pinnoille. Myös monipuolisilla ominaisuuksilla varustetut merkintämaalit ja niiden levitystä helpottavat levitystyökalut ovat vertaansa vailla.

Kunnossapito-tuoteryhmästä löytyy myös kestävät vesiohenteiset EpoxyShield-sarjan lattiapinnoitteet sekä lähes ainutlaatuinen valikoima paikkaustuotteita erilaisille pinnoille. Fillcoat-korjausmassalla paikkaat katon halkeamat jopa vesisateella. Myös betoni- ja asfalttipintojen korjaukseen löytyy Rust-Oleumin Kunnossapito -valikoimasta omat tuotteet. Joustavalla Leakseal-kumipinnoitteella tiivistät nopeasti vuodot ja halkeamat mm. sadevesikouruista, piipun- ja kattoikkunasaumoista. X1 Teknisillä spraymaaleilla saat parasta voitelua ja suojaa koneille, työkaluille, osille ja erilaisille pinnoille.
Colornova Oy - Rust-Oleum Industrial -maalit

Rust-Oleum Industrial

Colornova Oy maahantuo, myy ja markkinoi maailmalla tunnettuja merkkituotteita kodin kunnostamiseen. Colornovan valikoimasta löytyy kattavasti erilaisia erikoismaaleja, puunkäsittelytuotteita, spraymaaleja, pesuaineita, maalaustyövälineitä sekä muovilistoja, niin kuluttaja- kuin ammattilaiskäyttöön. Colornovan edustamia tuotteita löydät hyvin varustetuista tavarataloista sekä rauta-, maali- ja verkkokaupoista ympäri Suomen. Katso sähköinen esite ja tutustu tuotteisin tarkemmin.

Colornovan tuotemerkit

Inspiroidu valmiista kohteista

Jälleenmyyjät

Colornovan edustamia tuotteita löydät hyvin varustetuista tavarataloista sekä rauta-, maali- ja verkkokaupoista ympäri Suomen.

Yhteystiedot

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää

TUTUSTU MYÖS