Monipuolinen valikoima laitureita haastavaankin rantaan

Lip-Lap Laituri Oy tarjoaa kotimaiset laadukkaat laiturit yli 50 vuoden kokemuksella. Lip-Lap on kotimainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1965. Yrityksen on perustanut Pentti Palotie. Tällä hetkellä Lip-Lap Laituri Oy:n omistaa toimitusjohtaja Kimmo Palotie yhdessä kolmannen sukupolven kanssa.

Keinumattomat laiturit valmistetaan ammattitaidolla kestämään koviakin olosuhteita. Laiturit valmistetaan Åbynkujalla Vantaalla ja samassa osoitteessa sijaitsee myös toimisto ja näyttelytilat. Pitkä kokemus takaa ammattitaitoisen ja asiantuntevan palvelun jokaisen asiakkaan tarpeisiin.

Lip-Lap Laiturilta saat säädettävät pylväslaiturit, kelluvat muoviponttoni- ja jettilaiturit, järeät ja talvehtivat muoviputkiponttoni- ja betoniponttonilaiturit, laitureiden lisävarusteet ja laituritarvikkeet sekä suunnittelu-, asennus- ja huoltopalvelut. Lip-Lap Laitureita jälleenmyydään ympäri Suomen.

Oletko hankkimassa laituria? Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö!

Laiturit

Laiturin valitseminen

Laiturit rantaan kuin rantaan

Toimitustavat

Valmiiden laitureiden lisäksi Lip-Lap tarjoaa ratkaisuja myös omatoimisille.

Lip-Lap laiturit rahoituksella

Lip-Lap Laituri Oy tarjoaa laiturikokonaisuuksia myös rahoituksella, tutustu lisää rahoitusvaihtoehtoihin.

Laiturin huoltaminen


Tilaa maksuttomia esitteitä

Voit tilata seuraavat esitteet:

Tilataksesi esitteitä sinun tulee olla Rakentaja.fi -jäsen sekä olla kirjautunut palveluun. Jäseneksi liittyminen ilmaista. Liity jäseneksi tästä.

Yhteystiedot

TUTUSTU MYÖS