Viemäriremontti kiinteistöön sukittamalla

Yhä useampi taloyhtiö ja kiinteistönomistaja valitsee viemärisaneeraukseen ekologisesti kestävän, teknisesti edistyksellisen ja modernin sukitusratkaisun. Sukitus on laadukas, nopeasti toteutettavissa, edullinen sekä ympäristö- ja asukasystävällinen menetelmä. Sukituksessa saneerataan vanhat, rikkoutuneet ja saumoistaan tihkuvat viemärit uudenveroiseen kuntoon, jolloin huonokuntoisen putken sisään muodostuu uusi saumaton ja tiivis uusi putki, joka vastaa ominaisuuksiltaan uutta muoviputkea.

Mitä putkisto pitää sisällään? Capse:n kuntotutkimus on palvelu, jossa suoritetaan viemärien ja salaojien kuvaus, huuhtelu, paikannus ja raportointi. Palvelukokonaisuus antaa syvätietoa putkien rakenteesta, materiaaleista, kunnosta ja tarvittavista toimenpiteistä.

Capse toteuttaa viemärisaneerauksen sukitustekniikalla. Asiakkaan viemäriongelmat ratkaistaan ammattitaitoisen henkilökunnan, parhaiden materiaalien ja monipuolisen kaluston avulla. Capse:n palvelukonsepti on logistisesti, laadullisesti, aikataulullisesti ja kustannuksiltaan kilpailukykyinen.

Jo hankesuunnitteluvaiheessa kannattaa pyytää asiantuntijan apua. Kartoituksella selvitetään asuintalon nykyinen tilanne, tarvittavat korjaustoimenpiteet ja asukkaiden toiveet.

On hyvä muistaa, että vakuutusyhtiöt hyväksyvät vain sertifioidulla menetelmällä sekä materiaaleilla saneeratut putket uusiksi putkiksi. Capse Oy on solminut sopimuksen VTT Expert Services Oy:n kanssa laadunvalvonnan varmistamiseksi.

Palvelut - viemärin sukitus

Päivystyspalvelut 24/7

Päivystyspalveluiden käyttö ei edellytä erikseen tehtyä sopimusta. Capse Oy auttaa kellon ympäri kun kyseessä on esim. pumppaamojen hätäkorjaukset, kaivojen tyhjennykset, tulvavesien imuroinnit, viemärien avaukset tai sulatukset, ohituspumppaukset tai viemärien paikkasukitukset.

Ajankohtaista juuri nyt

Tuotteet merkeittäin

Yhteystiedot

Videot ja TV-esitykset

TUTUSTU MYÖS