Julkisivutuotteet - Metehe

Metehe Concertto -julkisivutuotteiden tyypillisimpiä käyttökohteita ovat julkiset rakennukset, liikerakennukset, teollisuusrakennukset ja hallit. Tuote sopii erinomaisesti sekä uudis- että korjausrakentamiseen ja mahdollistaa korkealaatuisen julkisivurakentamisen, jossa voidaan joustavasti yhdistellä eri materiaaleja ja muotoja. Kiinnitysalustana voidaan käyttää teräsrankaa tai puukoolausta. Tuotteet suunnitellaan, mitoitetaan ja valmistetaan projektikohtaisesti.


Metehe Concerto

Metehe Concertto -tuotteet erilaisine sovelluksineen tarjoavat yksilöllisiä ja laadukkaita vaihtoehtoja rakennusten ulko- ja sisätilojen sekä sisäkattojen pintamateriaaleiksi. Yhdessä Concertto-julkisivulevyssä on useita neliön tai suorakaiteen muotoisia kohokuvioisia ruutuja. Concertto-julkisivussa on vähän leikkausreunoja, eikä lainkaan likaa kerääviä suoria tasopintoja. Tiivis kokonaisuus on kestävä ja erittäin nopea asentaa. Metehe Concertto -metallijulkisivussa upeaan ulkonäköön ja suunnittelun vapauteen yhdistyvät kustannustehokkuus, asennusnopeus ja laadukas lopputulos.

Seinäpellit

Seinäkäyttöön tarkoitetut poimulevyt viimeistelevät tyylikkään julkisivun ja mahdollistavat esimerkiksi metallivärien käytön. Poimulevyillä saadaan näyttäviä ja edullisia ratkaisuja julkisivukokonaisuuksia. Niitä voidaan asentaa sekä pysty- että vaaka-asentoon, käyttää yhdessä Metehe Concertto-julkisivujen kanssa tai yhdistää muiden poimulevyprofiilien ja/tai värien kanssa. Takuupinnoitetut levyt säilyttävät värinsä hyvin ja ovat huoltovapaita.

Listat ja rangat

Yhteystiedot

www.metehe.fi

TUTUSTU MYÖS