Myllyn Paras tekee makumatkoistasi nautinnollisia

"Liesi on lämmin ja hurmaavat tuoksut kantautuvat pitkin kodin huoneita. Lapset juoksentelevat pitkin kotia ja pysähtyvät paikoilleen, kun äiti huutaa keittiöstä lapsoset maistamaan ihania herkkuja. Muistat varmaan nuo mummon ja äidin vanhat reseptit, joita säilytetään kansiossa kuin arvokkaimpia aarteita kuuluukin ja niitä herkkuja valmistellaan vain tärkeinä hetkinä."

Mutta mitäpä jos nuo herkut olisivatkin arkipäivää ja tehdään arjestakin juhlaa? Myllyn Paras auttaa sinua noiden herkkujen luomisessa.

Hyppää sinäkin mukaan makumatkalle ja kurkkaa teemojen mukaan mitähän sitä tänään syötäisiin?

Kiinnostuitko yllä olevista?

Kevät on tulossa ja uudet makuelämykset starttaavat jokaisessa ruokapöydässä. Kokeilehan näitä!

Oletko valmistanut hauskoja salaattiveneitä? Salaattiveneet ovat helppoa arkiruokaa parhaimmillaan.

Oletko kokeillut passion-mangopullapiirakkaa? Tämä raikas piirakka toimii upeasti jälkiruokana tai kahvin kera. Suussa sulavaa herkkua, maista ihmeessä.

Uutta makuelämystä ruokapöytään tuovat myös jäädykeleivokset. Jäädykeleivokset ovat kätevää tarjottavaa, koska ne voi valmistaa hyvissä ajoin etukäteen. Kokeile vaikka erilaisilla makuyhdistelmillä.

Siemennäkkärisipsit ovat hyvä vaihtoehto pieneen naposteluun tai illanistujaisiin. Kokeile näissäkin erilaisia maku- ja väriyhdistelmiä.

Cannellonit ovat esikeitettyjä, suoria putkia, jotka on valmistettu durumvehnäjauhosta ja vedestä. Cannellonit valmistetaan ruoaksi täyttämällä ne ihan millaisella combolla haluat.

...Ja ei kun herkuttelemaan!

Reseptihaku

Blogit

Tuotteet

Inspiroidu teemasi mukaan

Ajankohtaiset reseptit innostavat


Katso aiheeseen liittyvät uutiset

TUTUSTU MYÖS