Saaristotalot – CLT-puutalo

Saaristotalot talokonsepti kuvastaa saariston puhtautta, luonnonläheisyyttä ja terveellisyyttä. Puutalokonsepti tuo nämä ominaisuudet jokaiselle CLT-rakenteisessa Saaristotalossa asuvan koettavaksi.

Ominaisuudet mahdollistetaan asujalle rakentamalla Saaristotalot ristiinliimatusta massiivipuusta, Cross Laminated Timberistä eli lyhyemmin CLT:stä. CLT on ekologinen, terveellinen ja kosteutta tasaava sekä terveellisen sisäilman mahdollistava materiaali.

Täysmassiivipuu on hengittävä materiaali ja näin kosteus tasautuu optimaaliselle tasolle ympäröivään tilaan. Käytössä on myös tarvittaessa ekologiset eristystuotteet, jotka osaltaan mahdollistavat rakenteen hengittävyyttä.

Puutalomallit toimivat lähtökohtana yksilölliselle räätälöinnille, mikä mahdollistaa juuri oikean ja halutunlaisen kodin asujien tarpeisiin. Suunnittelussa otetaan huomioon myös tontin monimuotoisuuden kotia suunniteltaessa.

Vaihtoehtoisesti lähtökohtana voi olla valmiit suunnitelmat tai vaikka ruutupaperille piirretty pohjakuva – liikenteeseen voi lähteä mistä lähtökohdasta tahansa eteenpäin suunnittelemaan Sinun kotiasi.

Saaristotalo voidaan toteuttaa lupakuvin, rakennesuunnitelmin tai koko rakennusprosessi voidaan hoitaa myös kokonaisuudessaan tarvittaessa ja näin haluttaessa.

Näin toteutuu juuri Sinun yksilöllinen, puhdas, luonnonläheinen ja terveellinen kotisi.

KI-Group Oy – Saaristotalojen valmistaja

Saaristotalot valmistaa puurakentamiseen erikoistunut perheyritys KI-Group Oy.

Yritys tarjoaa rakentamisen, rakennuttamisen, saneerauksen ja remontoinnin palveluita kotitalouksille ja yrityksille. Remontit ovat aina kokonaisvaltaisesta saneerauksesta yksittäiseen tilaremonttiin.

Uudisrakentaminen ja uudisrakennuspalvelut sisältävät kokonaisvaltaisen suunnittelun rakennuksille ja rakenteille sekä niihin liittyvien rakennusmateriaalien kokonaistoimitukset. Vahva alihankkijaverkosto mahdollistaa luotettavan toiminnan ympäri Suomea.

Perheyhtiönä KI-Group on jatkuvasti velvoitettuja tekemään asiat paremmin ja laadukkaammin kuin kukaan muu. Perheyhtiönä luotettavuus on toiminnan keskiössä ja paras referenssi on tyytyväiset asiakkaat.

Tutustu talomalleihin ja ota rohkeasti yhteyttä!

Saaristotalot


Tilaa maksuttomia esitteitä

Voit tilata seuraavat esitteet:

Tilataksesi esitteitä sinun tulee olla Rakentaja.fi -jäsen sekä olla kirjautunut palveluun. Jäseneksi liittyminen ilmaista. Liity jäseneksi tästä.

Lisätietoa puurakentamisesta

TUTUSTU MYÖS