Lumon-lasiterassit

Asunnon sisätila ja ulkotila ovat usein tarpeettoman jyrkästi toisistaan eroteltu. Tarvitsemme suojaa kylmyydeltä ja sateelta mutta meissä elää vahvana kaipuu luonnon valon ja vapaiden näkymien äärelle. Lumon -lasiterassit tuottavat iloa kaikkina vuodenaikoina. Aurinko paistaa lasiterassilla syksyllä lämpimämmin. Saunan jälkeen lumista maisemaa on komea katsella lasin läpi. 

Vaivaton avattavuus saa lasikuistin elämään päivittäin. Lumon lasiterassit sopivat hyvin erityyppisiin rakennuksiin, olipa kyseessä omakotitalo, rivitalo tai vapaa-ajan asunto. Lasien ja profiilien värityksellä lasiterassi saadaan sopimaan talon tyyliin. Hyvälle perustalle tehty lasiterassi antaa iloa vuosikymmeniä!


Lasiterassit jokaiseen kotiin

Lumon lasiterassit ovat rakenteeltaan tukevia. Lasiterassit eivät vääntyile eivätkä turpoa, vaan toimivat jämäkästi vuosikymmeniä. Lasiterassijärjestelmässä on vaakasuuntaiset liukujohteet, jotka on kiinnitetty lattia- ja kattorakenteisiin. Johteiden välissä liukuvat lasielementit, jotka ovat kehystetty ympäri puiteprofiilein.

Hyvä tietää

Suunnittele oma terassi

Käyttöohjeet

Oppaat

Seurantakohteet


Katso aiheeseen liittyvät uutiset

Videot ja TV-esitykset

Yhteystiedot


Kysyttävää tämän sivun tuotteista

Jäikö jokin askarruttamaan tämän sivun tuotteesta tai palvelusta? Jätä kysymys viereiseen laatikkoon, vastaajana toimii yrityksen asiantuntija.

Jättääksesi kysymyksen sinun tulee olla Rakentaja.fi -jäsen sekä olla kirjautunut palveluun. Jäseneksi liittyminen ilmaista. Liity jäseneksi tästä.