Jäsenpalvelut kirjautuneelle käyttäjälle

Puutarha.net tarjoaa valtavan tietomäärän lisäksi kirjautuneelle jäsenelle lukuisia eri jäsenpalveluita; Kysy, Vastaamme -palstalle esitettyyn kysymykseen saa asiantuntijan vastauksen parissa päivässä, Keskustelupalstalla voi vaihtaa mielipiteitä muiden alan harrastajien ja asiantuntijoiden kanssa ja Kasvikortistosta löytyy tietoa jo yli 1400 Suomessa menestyvästä kasvista ja kasvilajista. Jäsenenä voit ehdottaa sinne myös uutta korttia ja lisätä kuvia.

Puutarha.net tarjoaa myös muita, mielenkiintoisia Jäsenpalveluita.
Lisäksi kirjautuneen jäsenen käytettävissä ovat kaikki Rakentaja.fi:n ja Omataloyhtiö.fi:n tarjoamat palvelut - veloituksetta ja yhdellä samalla kirjautumisella!

P.s Muistattehan, että Puutarha.net on myös Facebookissa!
Jäsenpalvelut kirjautuneelle käyttäjälle

Jäsenpalvelut kirjautuneelle käyttäjälle

Rakentaja.fi-palvelu

Rakentaja.fi-palvelu on rakentajille, remontoijille sekä alan ammattilaisille suunnattu kaiken kattava tietopankki. Palvelu tarjoaa rakentajien ja remontoijien hankkeisiin mm. neuvoja ja opastusta, työohjeita sekä tuotetietoutta. Palvelusta löytyy tietoa kaikista rakentamisen ja remontoimisen osa-alueista, alkaen hankesuunnittelusta ja jatkuen aina valmiin talon pihatöihin asti.

Omataloyhtiö.fi-palvelu

Omataloyhtiö.fi on Suomen käytetyin taloyhtiöiden korjaushankeratkaisuja tarjoava palvelu. Palvelu tarjoaa ajankohtaista, monipuolista ja asiantuntevaa tietoa sekä apuvälineitä taloyhtiön hallinnoimiseen.

TUTUSTU MYÖS