Tulikivi vuolukivitulisijat

Varaava Tulikivi-tulisija on varsinainen lämpövoimala. Tulikivi-tulisijan taika perustuu vuolukiven erinomaiseen lämmönvaraus- ja lämmönjohtokykyyn. Polttopuut palavat takan pesässä tehokkaasti, ja uunin massa varaa lämmön nopeasti itseensä. Varaava takka luovuttaa lämmön tasaisesti koko huonetilaan, joka pysyy pitkään mukavan lämpöisenä. Säteilylämpö tuntuu pehmeältä ja sitä on helppo hengittää. Varaava tulisija ei polta huoneilmaa kuivan tunkkaiseksi. Päinvastoin, ilma pysyy raikkaan oloisena ikkunaa avaamattakin. Tulikiven takkaperheeseen kuuluu sekä modernin linjan edustajia että paljon perinteisiä, ajattomia klassikkomalleja. Oletpa ahkera lämmittäjä tai herkeämätön tuleen tuijottaja, vaihtoehtoja piisaa.


Mallisto

Apua tulisijan valintaan

Tulikivi Green-tuotteet

Kodeissa elektroniikka ja automaatio lisääntyvät ja matalaenergia- ja passiivitalot yleistyvät rakennusmääräysten muuttuessa. Tulikivi on omalta osaltaan lähtenyt kehittämään Tulikivi-tulisijojen yhteensopivuutta ja monikäyttöisyyttä eri lämmitysjärjestelmien kanssa. Tulikivi Green tuoteperhe koostuu tulisijan käyttöä tehostavista ja helpottavista huipputeknologiatuotteista.

Laskurit

Seurantakohteet


Tilaa maksuttomia esitteitä

Voit tilata seuraavat esitteet:
Sähkö- ja puukiukaat
Kivitasot ja -laatat & -mosaiikit
Kiertoilmatakat ja kamiinat
Varaavat vuolukivitakat, -leivinuunit ja hellat
Varaavat keraamiset tulisijat

Tilataksesi esitteitä sinun tulee olla Rakentaja.fi -jäsen sekä olla kirjautunut palveluun. Jäseneksi liittyminen ilmaista. Liity jäseneksi tästä.

Yhteystiedot


Katso aiheeseen liittyvät uutiset

Videot ja TV-esitykset

TUTUSTU MYÖS