Tulikivi vuolukivitulisijat

Varaava Tulikivi-tulisija on varsinainen lämpövoimala. Tulikivi-tulisijan taika perustuu vuolukiven erinomaiseen lämmönvaraus- ja lämmönjohtokykyyn. Polttopuut palavat takan pesässä tehokkaasti, ja uunin massa varaa lämmön nopeasti itseensä. Varaava takka luovuttaa lämmön tasaisesti koko huonetilaan, joka pysyy pitkään mukavan lämpöisenä. Säteilylämpö tuntuu pehmeältä ja sitä on helppo hengittää. Varaava tulisija ei polta huoneilmaa kuivan tunkkaiseksi. Päin vastoin, ilma pysyy raikkaan oloisena ikkunaa avaamattakin.

Tulikivi panostaa palvelun helppouteen. Tulitikut käteen -lupaus on merkki vaivattomuudesta. Tulikivi tekee sinulle kaiken valmiiksi aina siihen asti, kun otat tulitikut käteen ja sytytät Tulikivi-takkaasi ensimmäiset tulet. Tulikivi-tulisijan asennus onnistuu niin uudisrakennukseen, saneerauskohteeseen kuin nykyisen tulisijasi paikalle. Tulikiven kattava verkosto palvelee ja auttaa vanhan takan purkamisesta uuden rakentamiseen ja huoltoon vuosien vieriessä.

Tulikiven tulisijaperheeseen kuuluu sekä modernin linjan edustajia että paljon perinteisiä, ajattomia klassikkomalleja. Oletpa ahkera lämmittäjä tai herkeämätön tuleen tuijottaja, vaihtoehtoja piisaa.

Tutustu varaaviin tulisijoihin
Takat

Tulikivi Cooking

Tulikivi-tulisijat ovat oivia ruoanvalmistajia lämmönvarauskykynsä johdosta. Tulisijojen lämpö paistaa niin piirakat kuin pizzatkin ja jälkilämmössä voi hauduttaa vaikka itsetehdyn paistin. Tulikivi on kehittänyt upean Cooking-tuotesarjan helpottamaan arkea, tuotteet soveltuvat ruoanlaittoon niin takan tulipesässä, leivinuunissa, grillissä kuin sähköuunissakin.

Avuksi

Tulikivi Green ja Senso - monipuolista ja helppoa lämmitystä

Tulikivi on vastannut ensimmäisten joukossa muuttuvan maailman tarpeisiin ja vaatimuksiin: ekologisuuteen, asumisen mukavuuteen ja taloudellisuuteen. Tulikivi Green -tuoteperhe yhdistää Tulikivi-tulisijat matalaenergia- ja passiivitalojen lämmitysjärjestelmiin ja auttaa säästämään lämmityskustannuksissa tunnelmasta ja ekologisuudesta tinkimättä. Tulikivi Senso on luotu helpottamaan lämmittäjän arkea. Senso ohjaa ja opastaa käyttäjäänsä sekä huolehtii takan ilmansäädöstä puolestasi. Tulikivi Senso sopii Karelia-malliston tuotteisiin.

Seurantakohteet


Tilaa maksuttomia esitteitä

Voit tilata seuraavat esitteet:
Tulikivi sauna
Kivitasot ja -laatat & -mosaiikit
Kiertoilmatakat ja kamiinat
Varaavat vuolukivitakat
Varaavat keraamiset tulisijat

Tilataksesi esitteitä sinun tulee olla Rakentaja.fi -jäsen sekä olla kirjautunut palveluun. Jäseneksi liittyminen ilmaista. Liity jäseneksi tästä.

Yhteystiedot


Katso aiheeseen liittyvät uutiset

Videot ja TV-esitykset

TUTUSTU MYÖS