Julkisivutiilet

Tiili sopii julkisivuksi lähes kaikkiin runkovaihtoehtoihin ja se sopeutuu myös muiden julkisivumateriaalien rinnalle osaksi julkisivua. Poltettu tiili on turvallinen materiaali: se ei pala, lahoa eikä ruostu. Se kestää hyvin kosteus- ja lämpötilavaihteluja. Pitkälläkin aikavälillä se on vähän huoltoa vaativa rakennusmateriaali. Muuratun tiilipinnan kauneus säilyy vuosikymmenestä toiseen, ja ikääntyessään tiiliseinä patinoituu kauniisti. Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että tiili on energiaa säästävä ja ekologinen rakennusmateriaali. Tiilijulkisivu ja sen takana oleva ilmarako pitävät lämmöneristekerroksen aina kuivana ja niiden energiankulutusta alentava lisävaikutus on jopa 6-8 % lämmityskaudella. Vastaavasti hellekausina asuntojen jäähdytyksestä muodostuneet energiakustannusten säästöt ovat jopa 15-20 %.


Tiilien valikoima on monipuolinen

Vertaile värisuunnitteluohjelmalla

Kuvagalleria

Suunnittelu, muuraus ja asennus

Jätä yhteydenottopyyntö Terca -tiilitalon palvelupisteeseen

Seurantakohteet


Tilaa maksuttomia esitteitä

Voit tilata seuraavat esitteet:
Wienerberger - Tiiliratkaisut pientaloihin

Tilataksesi esitteitä sinun tulee olla Rakentaja.fi -jäsen sekä olla kirjautunut palveluun. Jäseneksi liittyminen ilmaista. Liity jäseneksi tästä.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset

Videot ja TV-esitykset

Yhteystiedot


Kysyttävää tämän sivun tuotteista

Jäikö jokin askarruttamaan tämän sivun tuotteesta tai palvelusta? Jätä kysymys viereiseen laatikkoon, vastaajana toimii yrityksen asiantuntija.

Jättääksesi kysymyksen sinun tulee olla Rakentaja.fi -jäsen sekä olla kirjautunut palveluun. Jäseneksi liittyminen ilmaista. Liity jäseneksi tästä.

TUTUSTU MYÖS