Tulikivi keraamiset tulisijat

Tulikiven uudet keraamiset tulisijat on suunniteltu vastaamaan nykyrakentamisen vaatimuksia. Tulisijojen toiminta on vakiona huoneilmasta riippumatonta: paloilma tuodaan tulipesään ulkoa, ja luukut ovat kaasutiiviitä. Näin takka ei sekoita asunnon ilmanvaihtoa eikä hyödynnä jo lämmitettyä sisäilmaa palamiseen. Saneerauskohteissa palamisilma voidaan toki ottaa tarvittaessa myös sisäilmasta. Uudet takat voidaan lisäksi liittää Tulikivi Green W10-vesilämmitysjärjestelmään, jolloin tulisijan tuottamaa lämpöä voidaan hyödyntää asunnon vesikeskuslämmityksessä ja lämpimän käyttöveden tuottamisessa. Tulisijoissa on harmoninen ilme: Tulikiven itse kehittämä turvallinen ja kaunis luukku on upotettu tulisijan pintaan, eikä näkyviä nuohousluukkuja tarvita. Pintamateriaalien lukuisista vaihtoehdoista ja väreistä voit helposti valita omaan sisustukseesi sopivat sävyt.


Selkeä, viimeistelty mallisto

Harmonisen pelkistetty mallisto koostuu kuudesta keraamisesta takkarungosta, joihin on valittavana useita pintaverhoiluja sekä korkeus- ja värivaihtoehtoja. Yli tuhannen tulisijan valikoimastamme löydät mieleisen vaihtoehdon helposti yhdessä Tulikivi-myyjän kanssa. Selkeä muotokieli, laaja väriskaala, suurimmat laattakoot ja pinnan tasoon upotetut luukut tekevät tulisijasta ainutlaatuisen. Tulisijoissa ei ole ulospäin näkyviä erillisiä nuohousluukkuja, vaan kaikki huoltotoiminnot, kuten nuohous ja tuhkanpoisto, tapahtuvat yhden huoltoluukun kautta.

Avuksi

Tulikivi Green

Tulikivi on vastannut ensimmäisten joukossa muuttuvan maailman tarpeisiin ja vaatimuksiin: ekologisuuteen, asumisen mukavuuteen ja taloudellisuuteen. Tulikivi Green -tuoteperhe yhdistää Tulikivi-tulisijat matalaenergia- ja passiivitalojen lämmitysjärjestelmiin ja auttaa säästämään lämmityskustannuksissa tunnelmasta ja ekologisuudesta tinkimättä.

Tulikivi Cooking

Kaikissa keraamisissa tulisijoissa on ruoanlaitto-ominaisuus. Takkapesän paistoritilää voi käyttää hiilien sammuttua ruoan kypsennykseen. Tulisijojen lämpö paistaa niin piirakat kuin pizzatkin ja pehmeässä jälkilämmössä voi hauduttaa herkulliset pataruoat ja uunipuurot. Tulikivi on kehittänyt upean Cooking-tuotesarjan helpottamaan arkea, tuotteet soveltuvat ruoanlaittoon niin takan tulipesässä, leivinuunissa, grillissä kuin sähköuunissakin.

Seurantakohteet

Yhteystiedot


Katso aiheeseen liittyvät uutiset

Videot ja TV-esitykset

TUTUSTU MYÖS