Sovella-säilytysjärjestelmä autotalliin ja varastoon

Kotimainen Sovella sisustaa myös autotallin ja varastotilat siististi ja tilatehokkaasti. Joustava säilytysratkaisu muuntuu tilan ja tarpeiden mukaan. Voit lisätä ja vähentää autotallin hyllyjä helposti ja yksinkertaisesti muuttuvien säilytystarpeiden mukaan. Lisäksi valmiit työpisteet tarjoavat jo sellaisenaan avun monenlaiseen työkalujen ja muiden autotalli-tarvikkeiden säilytykseen. Autotalli- ja varastotuotteisiin kuuluu erilaisia työpisteitä ja huoltovaunuja, tauluja ja koukkuja työkalujen säilytykseen, sekä hyllyjä ja muita säilytystä helpottavia kannattimia, pidikkeitä ja laatikoita. Tuotesarjan valmiisiin työpisteisiin lukeutuvat työpöytä, siirrettävä työpöytä, huoltovaunu, työkaluvaunu ja monitoimikaappi.


Tuotteet

Ideoita säilytykseen

Materiaalit

Ajankohtaista

Seurantakohteet

Yhteystiedot

Kokeile myös

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää


Kysyttävää tämän sivun tuotteista

Jäikö jokin askarruttamaan tämän sivun tuotteesta tai palvelusta? Jätä kysymys viereiseen laatikkoon, vastaajana toimii yrityksen asiantuntija.

Jättääksesi kysymyksen sinun tulee olla Rakentaja.fi -jäsen sekä olla kirjautunut palveluun. Jäseneksi liittyminen ilmaista. Liity jäseneksi tästä.

TUTUSTU MYÖS