Puustelli-keittiöt

Keittiön suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa ja tehdä huolella. Kodin käytetyimmän huoneen kalusteiden on oltava elämää kestäviä, kauniita ja käytännöllisiä. Puustelli on ollut jo vuodesta 1983 lähtien Suomen suosituin keittiömerkki, jonka tuoreesta ja monipuolisesta mallistosta löytyvät erilaiset tyylit, elämäntapasi mukaan.

Vanhaa keittiötä uudistettaessa Puustellin suunnittelijan tekemä kotikäynti on monesti suureksi avuksi. Keittiöremontissa on paljon huomioitavaa, ja ammattilaisen silmä näkee nopeasti tilan mahdollisuudet ja rajoitukset. Samalla kerralla hoituu myös keittiön mittaus, joka on tärkeä työvaihe, sillä pienikin mittausvirhe voi olla harmillinen.

Kaikki Puustelli-keittiöt valmistetaan Suomessa Harjavallan tehtailla.

Keittiöremontti Puustellin tapaan

Keittiöremontin ABC kertoo millainen kokonaisuus keittiöremontti on, miten se hoituu mahdollisimman näppärästi ja kuinka varmistat, että lopputulos on juuri sellainen, kuin mistä olet aina haaveillut.

Mistä Puustelli-keittiöt on tehty?

Kaikki Puustelli-keittiökalusteet valmistetaan Harjavallassa, pikkukaupungin keskiössä, jossa ahkeroi lähes 200 alan ammattilaista. Perinteenä kulkenut puusepäntaito ja moderni tuotantolaitos ovat kombinaatio, jossa lähes kaikki on mahdollista.

Miksi Puustelli?

Puustelli-keittiöt

Keittiö on aina ollut kodin sydän ja sen merkitys on viime vuosina vain kasvanut. Tilaratkaisut ovat nykyisin entistä avonaisempia, ja keittiössä vietetään yhä enemmän aikaa. Siellä puuhailun on oltava mukavaa, turvallista ja vaivatonta.

Tilaa maksuttomia esitteitä

Voit tilata seuraavat esitteet:

Tilataksesi esitteitä sinun tulee olla Rakentaja.fi -jäsen sekä olla kirjautunut palveluun. Jäseneksi liittyminen ilmaista. Liity jäseneksi tästä.

TUTUSTU MYÖS