Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Huonekasvit aihealue Seuraava
pvm: 25.2.2014 11:46

Kysymys: altakasteluruukku

Huonekasvit

Hei, viihtyvätkö joulukaktukset sekä isot lehtikaktukset(hovineidonkaktus)altakasteluruukuissa jos niihin sekoittaa kaktusmultaa sekä altakastelumultaa ja kastelee tosi harvoin?

Kysymyksiä: 2 kpl

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus

Jos et ole liian tunnollinen kastelija, vaan annat kasvualustan pinnan selkeästi kuivahtaa kastelujen välillä, niin kyllä lehtikaktukset viihtyvät altakasteluruukuissakin. Tosin saattavat viihtyä liiankin hyvin, eivätkä katso tarpeelliseksi kukkia... Lehtikaktukset kukkivat parhaiten, kun saavat olla kesän ulkona ja kuivahtaa välillä kunnolla. Jos voit valita, niin istuta ne mieluummin saviruukkuihin.Arvostele vastaus kysymykseen "Huonekasvit / altakasteluruukku":

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Mistä löytyisi isoja saviruukkuja?
Olen etsinyt pitkään suuria lasittamattomia saviruukkuja (halkaisijaltaan vähintään 50cm) appelsiinipuita varten. Mistä tällaisia l...