Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Huonekasvit aihealue Seuraava
pvm: 19.11.2012 16:30

Kysymys: Ohjeita kasviterraarion perustamiseen

Huonekasvit

Haluaisin perustaa kasviterraarion. Ostin tyhjän akvaarion,johon kuuluu akvaario,pumppu ja lamppu. Mitä tarvitsen pohjaksi?Onko kastelujärjestelmälle tarvetta?Tarviiko tehdä seinille esim. kehikkoja joita pitkin kasvit voivat kiipeillä? Suurin kysymys on, että minkälaisia kasveja sinne voi laittaa?? Helppohoitoiset,mielummin kukkivat kasvit kiinnostaa. Ei aavikkomaisemaa.

Onko orkideojen kasvatus järkevää terraariossa? Entä ovatko orkideat haastavia kukkia hoitaa?

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Kasviterraarion perustaminen on aina mielenkiintoinen projekti. Akvaarion lisäksi on huolehdittava sopivasta kasvualustasta, hyvästä ilmankierrosta sekä oikeanlaisesta valaistuksesta. Tärkeintä on kuitenkin oikea kasvivalinta; se määrittelee tarvittavan kasvualustan sekä valaistuksen. Kasvit voi istuttaa terraarioon myös ruukkuineen, jolloin astian salaojituksella...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava sisäänkirjautunut palveluun.

Kysymykseen/vastaukseen on liitetty lisäinformaatio linkki ->>
Arvostele vastaus kysymykseen "Huonekasvit / Ohjeita kasviterraarion perustamiseen":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa