Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Hyötypuutarha aihealue Seuraava
pvm: 14.7.2014 7:29

Kysymys: Vanha kasvuturve

Hyötypuutarha

Minun pitää vaihtaa kasvihuonneessa ole turve ensi keväänä,tällä palstalla oli puhetta että 3 vuotta olisi turpeen vaihtoväli.Voiko tuota vanhaa turvetta mitenkään hyötykäyttää? Joku sanoi kyntävänsä sen perunapeltoon,mutta kun minulla ei ole mitään peltoa.Kasvihuonne on mökillä ja metsää ympärillä,ei pienintäkään peltotilkkua.Kärräänkö sen vaan metsään?
esa 
savonlinna, 
Kysymyksiä: 3 kpl

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus

Kasvihuoneesta poistetun turpeen voit ripotella vaikka maanparannukseksi nurmikolle, täyttää kuoppia ja painanteita ja levittää kukkapenkkeihin. Loppusyksyllä voit hyödyntää turpeen myös arempien kasvien talvisuojana (kunhan keväällä levittelet sitten vähän laajemmalle alueelle).Arvostele vastaus kysymykseen "Hyötypuutarha / Vanha kasvuturve":
Jäsenen mökkimiesx antama (31.7.2014 6:54) kommentti

Kysymyksessäni kävi kyllä selvästi ilmi että ei ole muuta kun metsää mökin ympärillä,en siis voi levittää turvetta nurmikolle kun sitä ei ole.
Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: